Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjolina
    06. Lipanj 2018. 12:32

Mone2

Sanjolina

Ajde super 💪🏻💪🏻💪🏻
    Jos malo pa će momci van.
    Koliko si ti sada tjedana?

35+2 a nece rekla doktorica dokle god cu moci da nece ih dirati 😁😁😁😂😂😂 na kraju svih dijagnoza cu prenjeti😂😂😂😂

Hahaahahhahaah a baš.Još ćeš ti završit 40+
    A doma ležiš jeli,otvorena si nesmiš ništa ili su te hospitalizirali da te imaju na oku.

• marina30
    06. Lipanj 2018. 13:42

Mone bravo...super...neka je sve ok....jesi kuci ili u bolnici,?

natar
    06. Lipanj 2018. 15:11

Mone odlicno!! 😃😃😍 Odlicno da su bebe vec tolike, samo ti njih cuvaj 😊😊

• Mone2
    06. Lipanj 2018. 18:09

Ja doma ležim od 29tj pila sam cordipin i normabel poslije 34tj porod se nezaustavlja i nepijem više tablete ali ipak ih pila 6tj tako da....ali ležim u smislu jesti,ici na vc i to je to....ko u bolnici baš ozbiljno shvatila doktorice 2 dok njihova šefica mi rekla ma možete hodati i ovo i ono a pila tablete za zaustavljanje trudova i izjava mo noje imala smisla i poslušala ove 2 i sad mi nije žao jer ko zna koliko bi se još otvorila i ko zna kaj 

• marina30
    06. Lipanj 2018. 18:28

Bravo svaka cast ...mislim da  lakse kuci lezat nego u bolnici....joj ja mastam.da ce mi.biti sve ok jos koji tjedan i onda kad uhvati samo doc i rodit u bolnicu bez puno muke...ono sve idealno....a sta cu tjesim se...uzasavam se bolnicaaaa ....ja se jedvo krecem,nezz za vas...nisam puno dobils do sada ,niti 13 kg ali sve u stomak....tako da mi je tezina....stalno ga pridrzavam dok setam...kroz jutro i nesto  uspijem.napraviti ali popodne sam koma....

• Mone2
    06. Lipanj 2018. 19:03

Pa rekla sam da mi bolje doma ležati nego kod njih a gle nije bilo potrebe da ostanem kod njih jer meni se od tolkih tableta smirilo tamo dobila inekcije za njihova pluca i doma u svom komforu a ne tamo stalno cimerice se mjenjale jedna bila ok a druga koma....a doma lijepo kak ti hoces ideš na vc jedeš kad hoces i šta hoces a tam kaj dobiš 😂😂😂😂

• Mone2
    06. Lipanj 2018. 19:04

Marina još ceš se načekati malo više tj ti puno manje nego ja kaj ne?

• marina30
    06. Lipanj 2018. 19:56

Ma da ja sam ,,28+4...imam ja jos.....daj boze da doguram.kao mone.....do kraja...sad sam pola sata bila na nogama u centru u brzom sopingu jer mi.cura ide na izlet pa treba nova kapa ruksak.....i stomak....uh...jedvo..pa drzals sam.ga cilo vrime.....koji pritisak....

• Mone2
    06. Lipanj 2018. 20:21

Taman još 10tj 

• marina30
    06. Lipanj 2018. 20:36

Da ma to je za cas....samo da dodem.do toga.....jeli vas bolio stomak....uh...mozda kako rastu....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.