Ajde super 💪🏻💪🏻💪🏻
Jos malo pa će momci van.
Koliko si ti sada tjedana?
35+2 a nece rekla doktorica dokle god cu moci da nece ih dirati 😁😁😁😂😂😂 na kraju svih dijagnoza cu prenjeti😂😂😂😂
Hahaahahhahaah a baš.Još ćeš ti završit 40+
A doma ležiš jeli,otvorena si nesmiš ništa ili su te hospitalizirali da te imaju na oku.
Mone odlicno!! 😃😃😍 Odlicno da su bebe vec tolike, samo ti njih cuvaj 😊😊
Ja doma ležim od 29tj pila sam cordipin i normabel poslije 34tj porod se nezaustavlja i nepijem više tablete ali ipak ih pila 6tj tako da....ali ležim u smislu jesti,ici na vc i to je to....ko u bolnici baš ozbiljno shvatila doktorice 2 dok njihova šefica mi rekla ma možete hodati i ovo i ono a pila tablete za zaustavljanje trudova i izjava mo noje imala smisla i poslušala ove 2 i sad mi nije žao jer ko zna koliko bi se još otvorila i ko zna kaj
Bravo svaka cast ...mislim da lakse kuci lezat nego u bolnici....joj ja mastam.da ce mi.biti sve ok jos koji tjedan i onda kad uhvati samo doc i rodit u bolnicu bez puno muke...ono sve idealno....a sta cu tjesim se...uzasavam se bolnicaaaa ....ja se jedvo krecem,nezz za vas...nisam puno dobils do sada ,niti 13 kg ali sve u stomak....tako da mi je tezina....stalno ga pridrzavam dok setam...kroz jutro i nesto uspijem.napraviti ali popodne sam koma....
Pa rekla sam da mi bolje doma ležati nego kod njih a gle nije bilo potrebe da ostanem kod njih jer meni se od tolkih tableta smirilo tamo dobila inekcije za njihova pluca i doma u svom komforu a ne tamo stalno cimerice se mjenjale jedna bila ok a druga koma....a doma lijepo kak ti hoces ideš na vc jedeš kad hoces i šta hoces a tam kaj dobiš 😂😂😂😂
Ma da ja sam ,,28+4...imam ja jos.....daj boze da doguram.kao mone.....do kraja...sad sam pola sata bila na nogama u centru u brzom sopingu jer mi.cura ide na izlet pa treba nova kapa ruksak.....i stomak....uh...jedvo..pa drzals sam.ga cilo vrime.....koji pritisak....
Da ma to je za cas....samo da dodem.do toga.....jeli vas bolio stomak....uh...mozda kako rastu....
Sortiraj odgovore
Najstariji