Ja mirujem od pocetka,izadjem mozda jednom tjedno ali ne setam nego me odvedu tipa u kafic neki ili negid na rucak.Stalno sam doma i tako sam si stavila u glavu da tako mora bit.Da svi bar izdrzimo koliko i ti Mone.
Marina ti jos malo... doce to za cas.Meni je i moje ovo nekako brzo proslo s obziron da sam stalno doma.
Mene nije nikad bolio stomak to sta ti govoris ali nismo svi isti,svakog drugacije. 😘
Ma budem.dosta na nogama...pa mozda za to...
Nezz kako ste vi s kilima...ja sam samo 13 kg do sada ali saaamo stomak...koji je napet ,tvrd,izbocen prema naprid....,mozda bebice nemaju vise toliko.mista pa je zato sve puno i napeto ko struna....
Ja sam do sad 7 kila,sad sam 23 tt isto sve samo u stomak.
Ma sve je to individualno,ne brini.Nekoga zateze nesto drugo,tebe stomak,mene danas livi jajnik prepona neznan ni ja sta nemogu odgonetnit 🤣
Daj ja još malo pa 25kg 😁😁😁😂😂😂😂😂ogromna sam al baš me briga da meni je znao biti tvrd to su kontrakcije i boliti i frkati ma sva cuda su normalna...sanja naravno da cete izdrzati možda cak i više nego ja jer koljena me ubijaju kad se treba ustati iz kreveta kicma hvala bogu ne toliko ali zato mali gura dolje to je znatiželja da nebi propustio nesto nevidjeti valjda 😁😁😀😀😀😀
Ma budem.dosta na nogama…pa mozda za to…
Nezz kako ste vi s kilima…ja sam samo 13 kg do sada ali saaamo stomak…koji je napet ,tvrd,izbocen prema naprid….,mozda bebice nemaju vise toliko.mista pa je zato sve puno i napeto ko struna….
Imaju imaju i naci ce još oni mjesta iz iskustva ti kažem ja tek sad nabujala u 28nisam ni bila trudnica prava ko sad 😂😂😂😂😂
Daj ja još malo pa 25kg 😁😁😁😂😂😂😂😂ogromna sam al baš me briga da meni je znao biti tvrd to su kontrakcije i boliti i frkati ma sva cuda su normalna…sanja naravno da cete izdrzati možda cak i više nego ja jer koljena me ubijaju kad se treba ustati iz kreveta kicma hvala bogu ne toliko ali zato mali gura dolje to je znatiželja da nebi propustio nesto nevidjeti valjda 😁😁😀😀😀😀
Kad su ti počele te kontrakcije,tada kd se on spustio tako nisko ili ranije?
Joj sta nas sve ceka.....ja sam danas dobila kompliment da mi je nos natecen....jaoooooo.
Daj ja još malo pa 25kg 😁😁😁😂😂😂😂😂ogromna sam al baš me briga da meni je znao biti tvrd to su kontrakcije i boliti i frkati ma sva cuda su normalna…sanja naravno da cete izdrzati možda cak i više nego ja jer koljena me ubijaju kad se treba ustati iz kreveta kicma hvala bogu ne toliko ali zato mali gura dolje to je znatiželja da nebi propustio nesto nevidjeti valjda 😁😁😀😀😀😀
Kad su ti počele te kontrakcije,tada kd se on spustio tako nisko ili ranije?
S 27tj mi bio užasno trbuh tvrd ne konstantno ali bio je tvrd i probadalo me i u 28tj završila u bolnici to sam vsm napisala...
Joj sta nas sve ceka…..ja sam danas dobila kompliment da mi je nos natecen….jaoooooo.
Da i da mi je ogroman da mi pol lica nos 🤔🤔🤔😋😋😋😋
Sortiraj odgovore
Najstariji