Mone2 super,sretno ti kad god to bilo.Marina30 fala Bigu da nije nista,a vjerojatno da ti je to nesto bitno bi ti doktor reka.Marina30 ko ti vodi trudnocu,jeli u Splitu?
Ja jutros bila na pregled,sve je super,doktor je zadovoljan.Idalje ista terapija i sve laganini.
Sad sam 22+2.Velike su vrucine pazite se,najbolje doma bit piti puno tekucine i odmarat.
Drzim fige svima!!!
Ne ovdje u mjestu odem.u ginica jer mi.nije zgodno svako malo.do splita....a u splitu odem.privatno u citta kod dr.palade...i odlican je....ma da..nadam.se da ce bit sve oki doki....
Nisam do sada na nista bila alergicna ali nista vise nebi bilo cudno,s obzirom.da je i vrime ludo a i mi u "drugom stanju""... Spasit ce stvar kukomari,pome ,tresnje.....
Sretno mone…..ja sam vadila krv jutros,secer nizak,jetreni enzimi ok,samo alkalna fosfataza na granici….ali.kolesterol 9 ,a normalno do 5….nista i nije ginic posebno reka,da nije to jos nista zabrinjavajuce,da cemo iduci tj.ponovit nalaze….kupala sam se saml u cistoj vodi i manje me cese i nicim.se nisam.mazala…ali zasto taj kolesterol….ima li tko iskustva???
Super za nalaze jetre i secera! Ne znam za poviseni kolesterol, meni ga nikad ni ne kontroliraju.. Ali ako ginic kaze da nije zabrinjavajuce onda mu vjeruj da nije 😊
A sto se izlazaka tice, tesko mi je i vruce u stanu, a kamoli da bi se usudila vani po ovim vrucinama. Domet mi je terasa i vrt 😂koji su cijelo popodne u hladu jer je istocna strana
Mone, samo ti inkubiraj te bebe sto duze mozes😉😊
Ma kako bog sad da mislim kolko ce ici ici ce🤗🤗🤗 sanjolina super da je sve uredu samo odmaraj natar ocu i ti isto 😊😊😊
Pozz cure....kako ste danas....prevruce je za bilo sto raditi....najlipse bi bilo na more,ali iskreno me strah....
Pozz cure….kako ste danas….prevruce je za bilo sto raditi….najlipse bi bilo na more,ali iskreno me strah….
Kakav rad lezi i uzivaj 😊😊😊
Danas najvruciji dan.Malo krevet,malo kauc,malo tuš.
Mislim da bi mi na moru bilo jos gore kad ti ovo sunce opali u glavu.Eventualno me moze muz malo odbacit ovako pridvecer da sidnen na plazu i potocan noge,kupla se svakako nebi bolje bit oprezan.Ja imam do mora 2 minute pa nije bed,a nekome ko se mora jos i vozit dalje bolje mu je stat doma kad je ovako.
Joj bas je uzas...ja sam predvecer otislsla obavit neki soping i sada stomak zateze...oko pupka.bas nelagodan osjecaj....nadam se da je samo od tereta i malo vise setnje....
Joj bas je uzas…ja sam predvecer otislsla obavit neki soping i sada stomak zateze…oko pupka.bas nelagodan osjecaj….nadam se da je samo od tereta i malo vise setnje….
Ma vjerojatno je,a i vruce je sve to utjece.Ja neizlazim,ponekad izvedem pasa isprid zgrade ali rjetko kad.Mozda jednom tjedno da protegnem noge.
Sortiraj odgovore
Najstariji