Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjolina
    01. Lipanj 2018. 15:00

Mone2 super,sretno ti kad god to bilo.Marina30 fala Bigu da nije nista,a vjerojatno da ti je to nesto bitno bi ti doktor reka.Marina30 ko ti vodi trudnocu,jeli u Splitu?
    Ja jutros bila na pregled,sve je super,doktor je zadovoljan.Idalje ista terapija i sve laganini.
    Sad sam 22+2.Velike su vrucine pazite se,najbolje doma bit piti  puno tekucine i odmarat.
    Drzim fige svima!!!

• marina30
    01. Lipanj 2018. 16:18

Ne ovdje u mjestu odem.u ginica jer mi.nije zgodno svako malo.do splita....a u splitu odem.privatno u citta kod dr.palade...i odlican je....ma da..nadam.se da ce bit sve oki doki....

• marina30
    01. Lipanj 2018. 16:21

Nisam do sada na nista bila alergicna ali nista vise nebi bilo cudno,s obzirom.da je i vrime ludo a i mi u "drugom stanju""... Spasit ce stvar kukomari,pome ,tresnje.....

natar
    01. Lipanj 2018. 16:22

marina30

Sretno mone…..ja sam vadila krv jutros,secer nizak,jetreni enzimi ok,samo alkalna fosfataza na granici….ali.kolesterol 9 ,a normalno do 5….nista i nije ginic posebno reka,da nije to jos nista zabrinjavajuce,da cemo iduci tj.ponovit nalaze….kupala sam se saml u cistoj vodi i manje me cese i nicim.se nisam.mazala…ali zasto taj kolesterol….ima li tko iskustva???

Super za nalaze jetre i secera! Ne znam za poviseni kolesterol, meni ga nikad ni ne kontroliraju.. Ali ako ginic kaze da nije zabrinjavajuce onda mu vjeruj da nije 😊
    A sto se izlazaka tice, tesko mi je i vruce  u stanu, a kamoli da bi se usudila vani po ovim vrucinama. Domet mi je terasa i vrt 😂koji su cijelo popodne u hladu jer je istocna strana
    Mone, samo ti inkubiraj te bebe sto duze mozes😉😊

• Mone2
    01. Lipanj 2018. 16:42

Ma kako bog sad da mislim kolko ce ici ici ce🤗🤗🤗 sanjolina super da je sve uredu samo odmaraj natar ocu i ti isto 😊😊😊

• marina30
    02. Lipanj 2018. 15:00

Pozz cure....kako ste danas....prevruce je za bilo sto raditi....najlipse bi bilo na more,ali iskreno me strah....

• Mone2
    02. Lipanj 2018. 15:54

marina30

Pozz cure….kako ste danas….prevruce je za bilo sto raditi….najlipse bi bilo na more,ali iskreno me strah….

Kakav rad lezi i uzivaj 😊😊😊

Sanjolina
    02. Lipanj 2018. 20:40

Danas najvruciji dan.Malo krevet,malo kauc,malo tuš.
    Mislim da bi mi na moru bilo jos gore kad ti ovo sunce opali u glavu.Eventualno me moze muz malo odbacit ovako pridvecer da sidnen na plazu i potocan noge,kupla se svakako nebi bolje bit oprezan.Ja imam do mora 2 minute pa nije bed,a nekome ko se mora jos i vozit dalje bolje mu je stat doma kad je ovako.

• marina30
    02. Lipanj 2018. 21:40

Joj bas je uzas...ja sam predvecer otislsla obavit neki soping i sada stomak zateze...oko pupka.bas nelagodan osjecaj....nadam se da je samo od tereta i malo vise setnje....

Sanjolina
    03. Lipanj 2018. 00:51

marina30

Joj bas je uzas…ja sam predvecer otislsla obavit neki soping i sada stomak zateze…oko pupka.bas nelagodan osjecaj….nadam se da je samo od tereta i malo vise setnje….

Ma vjerojatno je,a i vruce je sve to utjece.Ja neizlazim,ponekad izvedem pasa isprid zgrade ali rjetko kad.Mozda jednom tjedno  da protegnem noge.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.