Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    31. Svibanj 2018. 12:30

I reka je do 35.tj.da cu piti onda da prestajemo....

• Mone2
    31. Svibanj 2018. 13:49

marina30

I reka je do 35.tj.da cu piti onda da prestajemo….   Ja koristila do 28tj utrogestan onda sad pijem cortipid…

Sanjolina
    31. Svibanj 2018. 13:49

Ja sam na utrogestanu od pocetka,prvo sam koristila 3•2 sada koristim 2•2
    E Marina tako je i meni receno laganini,nemoram lezat ali sve polako.Ja sam to shvatila doslovno i neka sam jer sam inace 100 na sat.
    Marina ti si negdi iz Dalmacije?

• Mone2
    31. Svibanj 2018. 15:03

Sanjolina

E Marina tako je i meni receno laganini,nemoram lezat ali sve polako.Ja sam to shvatila doslovno i neka sam jer sam inace 100 na sat.

Da kod ivfa ide tako 3x2 onda smanje ak je sve uredu pa ukinu...

Sanjolina
    31. Svibanj 2018. 15:37

Mone2

Sanjolina

Da kod ivfa ide tako 3x2 onda smanje ak je sve uredu pa ukinu…

Reka mi je do kraja trudnoce 2•2 i pijem Legofer za željezo  maximalmu dozu.

• Mone2
    31. Svibanj 2018. 16:08

Meni dali onaj na heferol tak neka za željezo al muka minod njega pa doktorica rekla da bolhe pijem kupinovo vino 😂😂😂😂 naravno nepijem

• marina30
    31. Svibanj 2018. 16:39

Hej....da....jesam...hehe....ali.sad ni blizu.mora ne mogu...ovo ljeto cu preskocit...ali zato cemo iduce ciila ekipa ako Bog da.....

• marina30
    31. Svibanj 2018. 16:42

I ja bi trebala heferol ali ga se uzasavam pit jer znam.koje su probavne tegobe od njega.....pijem dm.ove tbl a-z za trudnice i uzmem.neki sok od cikle isto u dma...cisto radi zeljeza..iako nisam.krv vadila pd pocetka trudnoce...nadam.se da cu sutra i da ce biti svr u redu....

• Mone2
    31. Svibanj 2018. 17:01

Ja volim ciklu jesti i zelenu salatu tak da natrpam se toga ionako me žderu zubno meso mi u komi kak vucu kalcij i sve mi pojedu 😁😁😁😁 al neka...

• marina30
    31. Svibanj 2018. 17:21

Znam sve....ali isplatit ce nam se svaka muka kad ih vidimo.i primimo u narucje....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.