Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mone2
    31. Svibanj 2018. 10:16

Sanjolina

Mone2

Sanjolina

Mone2

Ma nece oni mene na silu poradati nego se cekalo 34tj jer onda je sve ok s bebama samostalne su mogu ih zbrinuti tu uukarlovcu misl ovo sve manje je isto ok ali onda ides za zagreb,a to baš nije ok biti odvojen od beba…njima svaki dan puno znaci bolje za njih da su sto duze ležim jedem i idem na vc vec mi je tesko ali još malo i super 😊😊😊 i vi cete do termina izdrzati 😁😁😁 zdebljala se 20kg od stalnog cuvanja 😁😁😁😁

Ahaaaa,ja misla da cete na carski stavit nakon 34 tjedna.Krivo san razumila,sorry.Ma neka njih unutra sto duze i ja kazem,unutra im je lipse za napredovat.Super si ti izdrzala,da bar ja toliko izdrzim tukla bi se nogom u guzicu.Svega me strah,cim me nesto pikne ja umiren os straja.Ali nadam se najboljem.
    Kile si nabacila,ali lako to ode ca,to nam je najmanji problem jel da 😀

Pa kad cuvam cjelu trudnocu posebno jer sam zatrudnila ivfom…kak se necu zdebljati od prvog dana sam doma i cuvam ih manizdrzat ces samo se cuvaj koliko si sad

I ja sam IVF,isto sam doma od pocetka.Sada sam 22 tt. Samo ja na pocetku nisam nista dobivala jer sam imala strasne mucnine i povracanje.Ali to me nije briga,koliko dobijem da dobijem.Jedem sve sta mogu i koliko mogu i to je to.

U 22tj još ja bila mobilna super osim sto teže hodala od bolova brzo se umarala al oces izdrzat ces meni govorili daj te bar do 34 pa ste na konju doktor rekao u četvrtak ajd bar do 35a ja reko rado bi do 36a na kraju samo ležati i ležati što više posebno ti jer mi smo teže došle nažalost do trudnoce i još ak ti prva ko meni....kad rekli samo ležati smanjit pritisak na cervix mislila sam u 29tj ma ko ce do 34izdurati ali eto nas 😍😍😍

• Mone2
    31. Svibanj 2018. 10:18

marina30

Pozzz cure….mone jos malo izdrzi…ima li tko iskustva sa svrabom u trudnoci…ja sam sad 27+3 i ima 2 dana imam.uzasan svrab po cijelom tijelu…neizdrzivo…kako je danas blagdan nitko ne radi..ujutro cu zovnit ginica da mi da da izvadim.krv…jetrene enzime…strah me da nije kolestaza…ajme ja odmah mislim.na najgore..uzasna sam.a mozda je samo.popratna pojava trudnoce…ali jedvo sam zaspala sinoc…pa svaki.dio tijela me cesao,ruke,noge,prsti,stopala,vrat,leda….za plakat…i sada isto nakon tusiranja….uzas….pomazite!!!!!

O pa super si i ti prebacila pravi su vec 😊😊😊 meni svekrva pričala da je ona u trudnoći s mojim mužem tako se češala da je to bilo katastrofa ja se bojala da nebi i ja ipak nosim njegove malce al hvala bogu nisam ona rekla da to nešto bilirubin bio povecan ili smanjen neznam tocno al obavezno odi vidi noje igra....

• marina30
    31. Svibanj 2018. 10:26

Da ...otici cu ujutro...ne traje to dugo ims 2 dana...a danas se ne radi..pa se nadam.da nema opasnosti do ujutro...,

• marina30
    31. Svibanj 2018. 10:31

Joj jesam ispripadana boze sacuvaj.....

Sanjolina
    31. Svibanj 2018. 11:12

Ma da,Marina otidji vidi sta je nista te ne kosta,bit ces mirnija.
    Ja ti Mone2 mirujem od pocetka jer sam imala i rkvarenje i smedji iscjedak skroz tamo do 14tt.
    Nije mi reka da striktno mirujen,ali da odmaram,a ne setam previse i tako to.Ja nesetam uopce skoro,jedino po kuci,neizlazim,ako izadjem odvedu me i dovedu s autom od tocke A do tocke B.Malo lezim,malo sidin,pa kombiniram kako mi sta dosadi.Nadam se i molim se da izdrzim sta duze.

• marina30
    31. Svibanj 2018. 11:20

Hej ma neman di ovdje otic danas...do bolnice imam 100 km...a ujutro cu...lipo u gin.i izvaditi krv..mm

• marina30
    31. Svibanj 2018. 11:28

Sanjolina i ja prokrvarila u 12.tj.vuklo se skoro mj.dana...i od tada pijem.duphaston ,3*2 na dan....ali nemoram mirovati...ono kao penzic mi je reka,laganini ,koliko mogu....uz to sam.imala mucnine i povracanje do 5.mj...sad kad se sve smirilo sad ovaj svrab...uh...nadam.se da ce biti u redu i sa nama i bebama sve....

• Mone2
    31. Svibanj 2018. 11:59

A nemaš se kaj bojati oni unutra su zašticeni i lijepo plivaju a ti radi sebe odi...

• Mone2
    31. Svibanj 2018. 12:02

I ja imala krvarenja i iscjedak i u 16tj i napocetku jel još koristiš još utrogestan

• marina30
    31. Svibanj 2018. 12:29

Da jos uvjek pijem duphaston.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.