Nakon 2 dana od ogtta sam.dosla sebi....uzas....pa sta mi zene sve istrpimo ali bitno da na kraju bude sve ok....
Mone2 jesi ti jos u komadu?Bas si mi danas pala na pamet,vidim nejavljaš se.Nadam se da je sve ok.
Zar je mone2 vec termin ilii,,?????
Ako me pamet jos dobro sluzi ona je sad oko 34-35 tt rekla je da ceka 34 tt da ju porode da nemora minjat bolnicu a bila je prst otvorena.
E još na hrpi danas 34+2 na kontroli bila 2prsta otvorena a sad opet idem u utorak na guk profil pa cu vidjeti šta kažu....iskreno ja bi još 2tj i nek ih vade van dolje me boli stravicno ako duze stojim treba mi po 3dana da dodem sebi poslje kontrola...samobse to krecem.svi mi pricaju da koliko me kljukaju s tabletama da se necu moci na kraju poroditi 😂😂😂😂
Ma nece oni mene na silu poradati nego se cekalo 34tj jer onda je sve ok s bebama samostalne su mogu ih zbrinuti tu uukarlovcu misl ovo sve manje je isto ok ali onda ides za zagreb,a to baš nije ok biti odvojen od beba...njima svaki dan puno znaci bolje za njih da su sto duze ležim jedem i idem na vc vec mi je tesko ali još malo i super 😊😊😊 i vi cete do termina izdrzati 😁😁😁 zdebljala se 20kg od stalnog cuvanja 😁😁😁😁
Ma nece oni mene na silu poradati nego se cekalo 34tj jer onda je sve ok s bebama samostalne su mogu ih zbrinuti tu uukarlovcu misl ovo sve manje je isto ok ali onda ides za zagreb,a to baš nije ok biti odvojen od beba…njima svaki dan puno znaci bolje za njih da su sto duze ležim jedem i idem na vc vec mi je tesko ali još malo i super 😊😊😊 i vi cete do termina izdrzati 😁😁😁 zdebljala se 20kg od stalnog cuvanja 😁😁😁😁
Ahaaaa,ja misla da cete na carski stavit nakon 34 tjedna.Krivo san razumila,sorry.Ma neka njih unutra sto duze i ja kazem,unutra im je lipse za napredovat.Super si ti izdrzala,da bar ja toliko izdrzim tukla bi se nogom u guzicu.Svega me strah,cim me nesto pikne ja umiren os straja.Ali nadam se najboljem.
Kile si nabacila,ali lako to ode ca,to nam je najmanji problem jel da 😀
Ma nece oni mene na silu poradati nego se cekalo 34tj jer onda je sve ok s bebama samostalne su mogu ih zbrinuti tu uukarlovcu misl ovo sve manje je isto ok ali onda ides za zagreb,a to baš nije ok biti odvojen od beba…njima svaki dan puno znaci bolje za njih da su sto duze ležim jedem i idem na vc vec mi je tesko ali još malo i super 😊😊😊 i vi cete do termina izdrzati 😁😁😁 zdebljala se 20kg od stalnog cuvanja 😁😁😁😁
Ahaaaa,ja misla da cete na carski stavit nakon 34 tjedna.Krivo san razumila,sorry.Ma neka njih unutra sto duze i ja kazem,unutra im je lipse za napredovat.Super si ti izdrzala,da bar ja toliko izdrzim tukla bi se nogom u guzicu.Svega me strah,cim me nesto pikne ja umiren os straja.Ali nadam se najboljem.
Pa kad cuvam cjelu trudnocu posebno jer sam zatrudnila ivfom...kak se necu zdebljati od prvog dana sam doma i cuvam ih manizdrzat ces samo se cuvaj koliko si sad
Pa kad cuvam cjelu trudnocu posebno jer sam zatrudnila ivfom…kak se necu zdebljati od prvog dana sam doma i cuvam ih manizdrzat ces samo se cuvaj koliko si sad
I ja sam IVF,isto sam doma od pocetka.Sada sam 22 tt. Samo ja na pocetku nisam nista dobivala jer sam imala strasne mucnine i povracanje.Ali to me nije briga,koliko dobijem da dobijem.Jedem sve sta mogu i koliko mogu i to je to.
Pozzz cure....mone jos malo izdrzi...ima li tko iskustva sa svrabom u trudnoci...ja sam sad 27+3 i ima 2 dana imam.uzasan svrab po cijelom tijelu...neizdrzivo...kako je danas blagdan nitko ne radi..ujutro cu zovnit ginica da mi da da izvadim.krv...jetrene enzime...strah me da nije kolestaza...ajme ja odmah mislim.na najgore..uzasna sam.a mozda je samo.popratna pojava trudnoce...ali jedvo sam zaspala sinoc...pa svaki.dio tijela me cesao,ruke,noge,prsti,stopala,vrat,leda....za plakat...i sada isto nakon tusiranja....uzas....pomazite!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji