Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    31. Svibanj 2018. 18:32

Mone, cestitam sto si toliko dogurala!! 
    Marina, idi svakako vaditi krv sutra zbog tog svraba.. Jesi pozutila po kozi i bjeloocnicama? Ja vadim krv svakih par tjedana zbog povisenih jetrenih enzima od 17 tj  (AST i ALT, rekli su mi dok su vrijednosti ispod 100 nije alarmantno, zasad jesu. Granica je oko 30) i anemije jos prije trudnoce. Sad su mi osim jetrenih enzima vadili i zucne kiseline i to mi je poviseno. 😠 Tako da cijelo vrijeme sumnjaju na kolestazu, ali jos nema svraba, zutila po kozi i bjeloocnicama, a i Bilirubin i GGT su OK.. Mene je strah da se zbilja i ne razvije ta kolestaza sto vise ide trudnoca. Sad sam 25+3.
    A za anemiju su mi preporucili i prepisali Kendural C, ima i C vitamin u sebi pa se bolje veze. Heferol sam pila prije trudnoce, uvijek zatvor i ne sjeda bas dobro.. Al ove su mi ok, jos i uz Mg 👍
    Na Duphastonu sam i ja od pocetka na 3x2, do 34 tj, dakle do kraja ocito..
    Bas je komplicirana ta blizanacka trudnoca 😓, i moja je nakon IVFa..

• marina30
    31. Svibanj 2018. 20:08

Hej...nema zutila ni po tijelu ni bjrloocnicams....ma nadam.se da ce biti sve ok

• Mone2
    31. Svibanj 2018. 20:09

Cure i vi cete idu dani pa tjedni okrece se lagano samo mirovati...a mi još cemo mi gurati...je da je meni po malo dosta jer vec ležim 6tj bez pomaka ali ok samo daj bože da bude sve uredu...

• Mone2
    31. Svibanj 2018. 20:12

Super mi je što svaki tj idem na ctg pa sam mirnija što se tice kontrole njih i rekli mi svi dok god mi ctg dobar oni nepoduzimaju ništa...al sutea cu ispitat još sve...

Sanjolina
    31. Svibanj 2018. 21:57

Ja pijem taj Legofer sirup i super mi je.U prosloj trudnoci sam pila heferoli nisammga mogla,uopce ga nebi pila na kraju.A ovaj sirup je ok.
    Doduse trudim se hranit zdravo i tako to pa eto valjda ce sve izac na dobro.Zeljezo sam vadila ono na pocetku trudnoce kad se gleda krvna slika i bilo je malo snizeno,ali odma mi je da punu dozu tog sirupa.

• Mone2
    01. Lipanj 2018. 13:05

Eto nas mi radimo pretrage da imamo nalaze ici cu na dogovoreni carski rez ako nestisne prije jer smanjuju tablete nesmiju naglo....😍😍😍😍

• marina30
    01. Lipanj 2018. 13:15

Sretno mone.....ja sam vadila krv jutros,secer nizak,jetreni enzimi ok,samo alkalna fosfataza na granici....ali.kolesterol 9 ,a normalno do 5....nista i nije ginic posebno reka,da nije to jos nista zabrinjavajuce,da cemo iduci tj.ponovit nalaze....kupala sam se saml u cistoj vodi i manje me cese i nicim.se nisam.mazala...ali zasto taj kolesterol....ima li tko iskustva???

natar
    01. Lipanj 2018. 13:18

Super Mone! I meni se najvise svidja opcija dogovorenog carskog, al sta bude bit ce..
    To dogovarate za 36tt ili prije/kasnije? 
    Drzim fige 🤞🤞i neka sve bude u najboljem redu 😍😍

• Mone2
    01. Lipanj 2018. 13:42

marina30

Sretno mone…..ja sam vadila krv jutros,secer nizak,jetreni enzimi ok,samo alkalna fosfataza na granici….ali.kolesterol 9 ,a normalno do 5….nista i nije ginic posebno reka,da nije to jos nista zabrinjavajuce,da cemo iduci tj.ponovit nalaze….kupala sam se saml u cistoj vodi i manje me cese i nicim.se nisam.mazala…ali zasto taj kolesterol….ima li tko iskustva???

Kolesterol je masnoca u krvi 🤔🤔🤔 jesi alergična na kaj sad cvijetaju svako jaka cuda

• Mone2
    01. Lipanj 2018. 13:44

natar

Super Mone! I meni se najvise svidja opcija dogovorenog carskog, al sta bude bit ce..
    To dogovarate za 36tt ili prije/kasnije?
    Drzim fige 🤞🤞i neka sve bude u najboljem redu 😍😍

U ponedjeljak sam 35tj valjda do 38bi se trebalo odigrati tako je procijenila doktorica ako ne i prije tako da sad sam ja inkubator još uvjek...i savjet vama koji sam i ja dobila nikud po suncu i samo ici van ujutro ili navecer jer puna hitna trudnica....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.