Ni meni ne oticu jos.. Danas 24 tj. Vjerujem da je to normalno..
Mene malo muci sto mi je trbuh cesto tvrd i zategnut, valjda je i to normalno i uobicajeno, maternica se siri i priprema. Tako su mi rekli. Pokusavam mirovati jer sto se manje krecem to je manje trbuh tvrd i zategnut.. Pa sad..
A jel ti ginekolog dao magnezij i normabel za opuštanje mišića maternice?
Pijem Duphaston od pocetka trudnoce (i pit cu ga do kraja vjerojatno, kaze do 34 tj) i magnezij uzimam uglavnom redovito. Osjetim da se opusti sve, a najvise ga volim jer mi pomaze i kod probave.. 😂 I prije trudnoce sam bila anemicna, pijem zeljezo koje me zatvara..
Normabele mi nisu ni spominjali.. A na svoju ruku me malo strah..
Jesi spomenula ginu da ti trbuh često tvrd?
Mene malo muci sto mi je trbuh cesto tvrd i zategnut, valjda je i to normalno i uobicajeno, maternica se siri i priprema. Tako su mi rekli. Pokusavam mirovati jer sto se manje krecem to je manje trbuh tvrd i zategnut.. Pa sad..
Pijem Duphaston od pocetka trudnoce (i pit cu ga do kraja vjerojatno, kaze do 34 tj) i magnezij uzimam uglavnom redovito. Osjetim da se opusti sve, a najvise ga volim jer mi pomaze i kod probave.. 😂 I prije trudnoce sam bila anemicna, pijem zeljezo koje me zatvara..
Jesam, kaze da se maternica priprema.. I to mi je samo kad stojim i hodam, kad lezim nista, opusti se.. Pa pokusavam lezati koliko mogu
Zatvorena sam, cerviks tvrd i cvrst. Na pretproslom pregledu se malo sktatio i usce je postalo "Y". Od tada malo vise mirujem, ne strogo. Na zadnjem pregledu stanje isto, nema pogorsanja, ne otvaram se.. Tako da sam nastavila tim tempom.. Lagano..
Ali taj osjecaj tvrdog trbuha je bas neugodan, kao da cu se raspuknuti..
Jesam, kaze da se maternica priprema.. I to mi je samo kad stojim i hodam, kad lezim nista, opusti se.. Pa pokusavam lezati koliko mogu
Zatvorena sam, cerviks tvrd i cvrst. Na pretproslom pregledu se malo sktatio i usce je postalo "Y". Od tada malo vise mirujem, ne strogo. Na zadnjem pregledu stanje isto, nema pogorsanja, ne otvaram se.. Tako da sam nastavila tim tempom.. Lagano..
Ali taj osjecaj tvrdog trbuha je bas neugodan, kao da cu se raspuknuti..
Traži ti njega normabel jer trbuh u tim tjednima Nesmije biti kao da ce se rasouknuti i glupo je da ti trbuh tvrd radi pripreme pripreme zašto?meni svi mogući doktori i rekli da nesmije biti ...a cervix oblika Y trebaš mirovati jer guraju iznutra i otvaraju te iznutra tak da nema sjedanja,hodanja,druckanja u autu i ostalog neznam meni je još uvjek T i drzi al je skracen i otvaram se izvana pa su mi rekli strogo mirovanje...al svjetuj se još s nekim jer svi smo drukciji...
Mirujem ja, ali ne strogo.. Prosecem malo po kuci i oko nje, izlasci su mi uglavnom vezani za posjete doktorima. Sjedenje mi bas i ne pase.
Hvala ti, trazit cu ga normabele i provodit vecinu dana lezeci jer mi to ionako najvise pase i tad je trbuh opusten skroz..
Pozz cure moje drage....bila jucer na pregledu...sve u redu..nisam otvorena,cervix kaze super,uloziva za vrsak prsta li to mi jr od pocetka trudnoce ,kaze da je to normalno s obzirom da sam vec 2 djece rodila,a bebice moje...super su,lipo napreduju sve u redu...a ovo sta boli,zateze,natice....sve je to normalno kaze pogotovo u blizanackoj trudnoci di je teret dupli.....
Pozz cure moje drage….bila jucer na pregledu…sve u redu..nisam otvorena,cervix kaze super,uloziva za vrsak prsta li to mi jr od pocetka trudnoce ,kaze da je to normalno s obzirom da sam vec 2 djece rodila,a bebice moje…super su,lipo napreduju sve u redu…a ovo sta boli,zateze,natice….sve je to normalno kaze pogotovo u blizanackoj trudnoci di je teret dupli…..
Super za pregled! Bitno da je sve u redu 👌
Meni prva pa blizanacka trudnoca..
Samo neka bebice sto duze uzivaju i rastu u nama 😍
Pozz cure moje drage….bila jucer na pregledu…sve u redu..nisam otvorena,cervix kaze super,uloziva za vrsak prsta li to mi jr od pocetka trudnoce ,kaze da je to normalno s obzirom da sam vec 2 djece rodila,a bebice moje…super su,lipo napreduju sve u redu…a ovo sta boli,zateze,natice….sve je to normalno kaze pogotovo u blizanackoj trudnoci di je teret dupli…..
Supeeeeer!!!!
Pozz cure....jeste imale ovako jaku mucninu nakon ogtt-a....vrtoglsvica,mucnina,glava kao da nije moja.....valjda ce proci tokom.dana....
Pozz cure….jeste imale ovako jaku mucninu nakon ogtt-a….vrtoglsvica,mucnina,glava kao da nije moja…..valjda ce proci tokom.dana….
Ja pala u nesvjest prije šečera i nakon sat vremena mi bilo loše tek nakon sat i pol mi bilo ok i nakraju mi bio povišen i sad me vode ko dijabeticara katastrofa....a cjeli dan mi taj bio muka za poluditi
Sortiraj odgovore
Najstariji