Sanjolina idem svaki tj jer bila sam u bolnici 2puta i cervix mi sad 17mm i prst otvorena ležim stalno jer čekam 34tj da mogu roditi tu kod nas jer sve ispod 34tj ide se u petrovu a tu ih mogu zbrinuti…a kad si blizancka trudnoca i ivf onda te malo i drukcije paze jer ipak mi smo na teži način došle do trudnoce
Aha ti si vec lezala u bolnici,a i otvorena si ti moras bit pod jos vecim povecalom.Zelim ti svi srecu i da izdrzis jos malo 💪🏻
A da prst otvorena a bolje da su što duže a i ctg trudove zabilježio tako da pijem tablete i normabel jer mi trbuh bio često tvrd i probadalo me a to su kontrakcije....
Mone sretno....zelim da izdrzis jos malo...
Tako cemo.i.mi.jos malo...
Ma samo mirovati što više i sve 5 naravno svi ćemo mi blizančeke donijeti bez ikakvih problema
Oticu li.kome noge i ruke...ja sam.sutra 26 tj.i vec su mi.pocela stopala i ruke,prsti... Valjda je to normslno,jer u proslim trudnocama nista
Oticu li.kome noge i ruke…ja sam.sutra 26 tj.i vec su mi.pocela stopala i ruke,prsti… Valjda je to normslno,jer u proslim trudnocama nista
Meni ne...
Blago ti se..a nadam se da je to normalno...vidit cu sutra s ginicem....
Meni isto ne za sada,ali ja sam manje od tebe. Ti si uslanu 26ti a ja u 21.
Javi sta kaze doktor.Drzim fige da je sve ok
Ni meni ne oticu jos.. Danas 24 tj. Vjerujem da je to normalno..
Mene malo muci sto mi je trbuh cesto tvrd i zategnut, valjda je i to normalno i uobicajeno, maternica se siri i priprema. Tako su mi rekli. Pokusavam mirovati jer sto se manje krecem to je manje trbuh tvrd i zategnut.. Pa sad..
Mene malo muci sto mi je trbuh cesto tvrd i zategnut, valjda je i to normalno i uobicajeno, maternica se siri i priprema. Tako su mi rekli. Pokusavam mirovati jer sto se manje krecem to je manje trbuh tvrd i zategnut.. Pa sad..
A jel ti ginekolog dao magnezij i normabel za opuštanje mišića maternice?
A jel ti ginekolog dao magnezij i normabel za opuštanje mišića maternice?
Pijem Duphaston od pocetka trudnoce (i pit cu ga do kraja vjerojatno, kaze do 34 tj) i magnezij uzimam uglavnom redovito. Osjetim da se opusti sve, a najvise ga volim jer mi pomaze i kod probave.. 😂 I prije trudnoce sam bila anemicna, pijem zeljezo koje me zatvara..
Normabele mi nisu ni spominjali.. A na svoju ruku me malo strah..
Sortiraj odgovore
Najstariji