Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mone2
    19. Svibanj 2018. 16:14

Sanjolina

Mone2

Sanjolina idem svaki tj jer bila sam u bolnici 2puta i cervix mi sad 17mm i prst otvorena ležim stalno jer čekam 34tj da mogu roditi tu kod nas jer sve ispod 34tj ide se u petrovu a tu ih mogu zbrinuti…a kad si blizancka trudnoca i ivf onda te malo i drukcije paze jer ipak mi smo na teži način došle do trudnoce

Aha ti si vec lezala u bolnici,a i otvorena si ti moras bit pod jos vecim povecalom.Zelim ti svi srecu i da izdrzis jos malo 💪🏻

A da prst otvorena a bolje da su što duže a i ctg trudove zabilježio tako da pijem tablete i normabel jer mi trbuh bio često tvrd i probadalo me a to su kontrakcije....

• marina30
    19. Svibanj 2018. 20:17

Mone sretno....zelim da izdrzis jos malo...
    Tako cemo.i.mi.jos malo...

• Mone2
    19. Svibanj 2018. 21:11

Ma samo mirovati što više i sve 5 naravno svi ćemo mi blizančeke donijeti bez ikakvih problema 

• marina30
    20. Svibanj 2018. 20:49

Oticu li.kome noge i ruke...ja sam.sutra 26 tj.i vec su mi.pocela stopala i ruke,prsti... Valjda je to normslno,jer u proslim trudnocama nista

• Mone2
    20. Svibanj 2018. 21:37

marina30

Oticu li.kome noge i ruke…ja sam.sutra 26 tj.i vec su mi.pocela stopala i ruke,prsti… Valjda je to normslno,jer u proslim trudnocama nista

Meni ne...

• marina30
    20. Svibanj 2018. 21:55

Blago ti se..a nadam se da je to normalno...vidit cu sutra s ginicem....

Sanjolina
    21. Svibanj 2018. 10:29

Meni isto ne za sada,ali ja sam manje od tebe. Ti si uslanu 26ti a ja u 21.
    Javi sta kaze doktor.Drzim fige da je sve ok

natar
    21. Svibanj 2018. 11:38

Ni meni ne oticu jos.. Danas 24 tj. Vjerujem da je to normalno..
    Mene malo muci sto mi je trbuh cesto tvrd i zategnut, valjda je i to normalno i uobicajeno, maternica se siri i priprema. Tako su mi rekli. Pokusavam mirovati jer sto se manje krecem to je manje trbuh tvrd i zategnut.. Pa sad..

• Mone2
    21. Svibanj 2018. 11:53

natar

Mene malo muci sto mi je trbuh cesto tvrd i zategnut, valjda je i to normalno i uobicajeno, maternica se siri i priprema. Tako su mi rekli. Pokusavam mirovati jer sto se manje krecem to je manje trbuh tvrd i zategnut.. Pa sad..

A jel ti ginekolog dao magnezij i normabel za opuštanje mišića maternice?

natar
    21. Svibanj 2018. 16:07

Mone2

natar

A jel ti ginekolog dao magnezij i normabel za opuštanje mišića maternice?

Pijem Duphaston od pocetka trudnoce (i pit cu ga do kraja vjerojatno, kaze do 34 tj) i magnezij uzimam uglavnom redovito. Osjetim da se opusti sve, a najvise ga volim jer mi pomaze i kod probave.. 😂 I prije trudnoce sam bila anemicna, pijem zeljezo koje me zatvara..
    Normabele mi nisu ni spominjali.. A na svoju ruku me malo strah..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.