Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjolina
    18. Svibanj 2018. 21:31

Mone2

Sanjolina

Mone2

Koliko si ti sad?

Ja sam sada 20tj

Onda ja još i stvarno daleko dogurala hvala bogu…i vi cete samo malo više se paziti i to je to i moj savjet ti je izbjegavanje dugo sjedenje i hodanje i inzistiraj da ti svaki put mjeri cervix jer to je jako bitno tako meni rekli i kojeg je oblika

Da,mjeri mi cerviks svaki put,ja vodim trudnocu privatno jer je IVF trudnoca.A nehodam skoro nista,minimalno.Malo sjedim,malo lezim,kombiniram pa sta mi prije dosadi.Pa eto nadam se da ce sve proc ok.

• Kristijan
    19. Svibanj 2018. 07:25

Pozz drage mame, vjerovatno svaka od vas odmara, lezi, na lijevom boku, dali vam je trbuh vidno veci sa lijeve strane od desne strane trbuha kad stojite?? Meni je, bas je vidno jaca lijeva strana od desne, nezz dali je to jer sam non stop na lijevom boku..dali imate slicnih iskustava?? 

• Mone2
    19. Svibanj 2018. 07:33

Sanjolina

Mone2

Sanjolina

Mone2

Koliko si ti sad?

Ja sam sada 20tj

Onda ja još i stvarno daleko dogurala hvala bogu…i vi cete samo malo više se paziti i to je to i moj savjet ti je izbjegavanje dugo sjedenje i hodanje i inzistiraj da ti svaki put mjeri cervix jer to je jako bitno tako meni rekli i kojeg je oblika

Da,mjeri mi cerviks svaki put,ja vodim trudnocu privatno jer je IVF trudnoca.A nehodam skoro nista,minimalno.Malo sjedim,malo lezim,kombiniram pa sta mi prije dosadi.Pa eto nadam se da ce sve proc ok.

I meni je ivf trudnoca pa još više smo pod povećalom al eto super da se kontroliraš privatno bar znaš da si sigurna ja sad idem na kontrolu svaki tj u bolnicu tak da mi to super al ja stalno ležim još to malo da iznesem ih iako ce nama svima to dobro proci a onda veselje 

• Mone2
    19. Svibanj 2018. 07:36

Kristijan

Pozz drage mame, vjerovatno svaka od vas odmara, lezi, na lijevom boku, dali vam je trbuh vidno veci sa lijeve strane od desne strane trbuha kad stojite?? Meni je, bas je vidno jaca lijeva strana od desne, nezz dali je to jer sam non stop na lijevom boku..dali imate slicnih iskustava?? 

Ovisi koji si tjedan...meni su bili smjesteni jedan desno drugi lijevo ali lijevi bio više unutra tako da sam s desne strane imala kvrgu a s lijeve ništa

• Kristijan
    19. Svibanj 2018. 10:33

Mone 2 ......sad sam 28+2...i meni isto izgleda kao da imam kvrgu na lijevoj strani, mislila sam da je zbog tog sto sam non stop na lijevom boku pa se bebe tako prebace vise u lijevo..malo cudno izgleda 

Sanjolina
    19. Svibanj 2018. 11:07

Mone2

Sanjolina

Mone2

Sanjolina

Mone2

Koliko si ti sad?

Ja sam sada 20tj

I meni je ivf trudnoca pa još više smo pod povećalom al eto super da se kontroliraš privatno bar znaš da si sigurna ja sad idem na kontrolu svaki tj u bolnicu tak da mi to super al ja stalno ležim još to malo da iznesem ih iako ce nama svima to dobro proci a onda veselje

Mone2 Zasto ides svaki tj u bolnicu,jeli to tako mora biti ili?Nisam upucena pa eto cisto pitam?Neznam iz kojeg si grada,jer svugdi je razlicito,a i skracen ti je cerviks pa vjerojatno zato da te mogu ostaviti odma tamo ako vide da si za porod.

Sanjolina

Mone2

Sanjolina

Mone2

Koliko si ti sad?

Ja sam sada 20tj

Sanjolina
    19. Svibanj 2018. 11:09

Ja pokisavam lezat sto vise na lijevom boku,ali nemogu predugo u niti jednom polozaju jer me pocnu kukovi bolit,pa sam malo lijevo malo desno malo ledja,svakako,ustvari na dane kako se uspijen namistit.A meni se sad cini da su moji obadvoje nekako vise s lijeve strane jer samo bubaju sa lijeve strane i ispod pupka.Sa desne praznina 🤣

• Mone2
    19. Svibanj 2018. 15:17

Kristijan

Mone 2 ……sad sam 28+2…i meni isto izgleda kao da imam kvrgu na lijevoj strani, mislila sam da je zbog tog sto sam non stop na lijevom boku pa se bebe tako prebace vise u lijevo..malo cudno izgleda

Meni sad ljevi neda ljevo desni desno pa nekako na kičmi s trbuhom u zraku svakak ležim jer sad se ajmo reci izravnali al oni još imaju mjesta pa ce ti trbuh svakak izgledati...

• Mone2
    19. Svibanj 2018. 15:22

Sanjolina idem svaki tj jer bila sam u bolnici 2puta i cervix mi sad 17mm i prst otvorena ležim stalno jer čekam 34tj da mogu roditi tu kod nas jer sve ispod 34tj ide se u petrovu a tu ih mogu zbrinuti...a kad si blizancka trudnoca i ivf onda te malo i drukcije paze jer ipak mi smo na teži način došle do trudnoce

Sanjolina
    19. Svibanj 2018. 15:28

Mone2

Sanjolina idem svaki tj jer bila sam u bolnici 2puta i cervix mi sad 17mm i prst otvorena ležim stalno jer čekam 34tj da mogu roditi tu kod nas jer sve ispod 34tj ide se u petrovu a tu ih mogu zbrinuti…a kad si blizancka trudnoca i ivf onda te malo i drukcije paze jer ipak mi smo na teži način došle do trudnoce

Aha ti si vec lezala u bolnici,a i otvorena si ti moras bit pod jos vecim povecalom.Zelim ti svi srecu i da izdrzis jos malo 💪🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.