Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mone2
    16. Svibanj 2018. 09:22

marina30

Jojjjn nadam.se da ce biti sve ok,..jeli tko ima iskustva sa bockanjem dole…i zatezanjem…jao cilo popodne nemogu se ustat od bockanjs dole sad sam.25 tj…a tek u pon u ginica pomazite.???

Neznam....na hitnu ja bi otišla na tvom mjestu...

Sanjolina
    16. Svibanj 2018. 11:34

Ja bi ili isla na hitnu ili zvala svog ginekologa.Sad neznam kakav je tvoj gin,meni je moj dostupan kad god radi mogu se zaletit kod njega.
    Javi sta je bilo

• Leeloo34
    17. Svibanj 2018. 09:51

marina30 ja stalno imam probadanja i zatezanja.Par puta bi isla na pregled i sve ok!A ovih dana isto dosta,ali cu probati pricekati do pregleda u srijedu.Inace sam 24 tt.Javi sto je bilo kod tebe!

Sanjolina
    17. Svibanj 2018. 11:46

Leeloo34

marina30 ja stalno imam probadanja i zatezanja.Par puta bi isla na pregled i sve ok!A ovih dana isto dosta,ali cu probati pricekati do pregleda u srijedu.Inace sam 24 tt.Javi sto je bilo kod tebe!

Pa da i mene cesto nesto bocka,zateže,pa kao da žari,pa uvik misliš i bojiš se.Ja sam sada 20 tt.A mislim da je sve to ‘normalno’ pogotovo u blizanačkim trudnoćama i sve je intezivnije.Ja mirujem,pa tim više svaki sekund slušam i osluškujem nuspojave.
    Marina30 javi se kako si.

• marina30
    17. Svibanj 2018. 19:01

Pozzz cure...nisam.isla u ginica....imam osjecaj da sam.luda napola..jedan dan ok onda 3 dana koma...nadam se da je sve ok...i da ce mi u pon.reci da je sve u redu....a zazezanje stomaka,bockanje,o tom da ne pricam,kao da ce mi.cijeli stomak prsnit

• marina30
    17. Svibanj 2018. 19:02

Nadam se da i vi imate takvih simptoma

• Mone2
    17. Svibanj 2018. 19:09

Meni je moj ginekolog rekao sve što nije bilo do sad simptom trebate se javiti meni ili u bolnicu.i tako radim.. lako oni mene vrate doma nego da ja se jedem doma tako da svako zna svoje a probadanja i bol nesmone biti jer u trudnoći ništa nesmije boliti tako meni rekli zato i koristim normabel i magnezij.

Eni.6
    17. Svibanj 2018. 20:51

Meni je bas dr danas rekao da mora ponekad bockati i boleti i da je to normalno ukoliko nema nekog sumnjivog iscedka,groznice i sl.
    Verujem da je kod vas to jos intenzivnije s obzirom na starost trudnoce i 2 bebe koje sebi prave mesto 

To get the code: Tap and

Sanjolina
    17. Svibanj 2018. 20:54

Meni je moj dr reka da probadanja,zatezanja,zarenja je sve normalno,jer ti se prakticki cila utroba pomice i siri ti se maternica a pogotovo kad su blizanci u pitanju.Naravno nikakve dugotrajne boli nisu normalne ali kratkotrajni simptomi da su ok.Ali gle,nismo svi isti neko trci u dr kad mu procuri nos a neko s temperaturom od 40 stoji doma tako da najbolje radit sve kako mislis sam da je najbolje.
    Ja da idem u dr za svako bockanje mogla bi kampirat isprid rodilista.

• marina30
    17. Svibanj 2018. 22:26

Sanjolina ....bas tako..mogla bi i ja onda stalno trcati..ma ja se jos pripadnem i gotovo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.