Jojjjn nadam.se da ce biti sve ok,..jeli tko ima iskustva sa bockanjem dole…i zatezanjem…jao cilo popodne nemogu se ustat od bockanjs dole sad sam.25 tj…a tek u pon u ginica pomazite.???
Neznam....na hitnu ja bi otišla na tvom mjestu...
Ja bi ili isla na hitnu ili zvala svog ginekologa.Sad neznam kakav je tvoj gin,meni je moj dostupan kad god radi mogu se zaletit kod njega.
Javi sta je bilo
marina30 ja stalno imam probadanja i zatezanja.Par puta bi isla na pregled i sve ok!A ovih dana isto dosta,ali cu probati pricekati do pregleda u srijedu.Inace sam 24 tt.Javi sto je bilo kod tebe!
marina30 ja stalno imam probadanja i zatezanja.Par puta bi isla na pregled i sve ok!A ovih dana isto dosta,ali cu probati pricekati do pregleda u srijedu.Inace sam 24 tt.Javi sto je bilo kod tebe!
Pa da i mene cesto nesto bocka,zateže,pa kao da žari,pa uvik misliš i bojiš se.Ja sam sada 20 tt.A mislim da je sve to ‘normalno’ pogotovo u blizanačkim trudnoćama i sve je intezivnije.Ja mirujem,pa tim više svaki sekund slušam i osluškujem nuspojave.
Marina30 javi se kako si.
Pozzz cure...nisam.isla u ginica....imam osjecaj da sam.luda napola..jedan dan ok onda 3 dana koma...nadam se da je sve ok...i da ce mi u pon.reci da je sve u redu....a zazezanje stomaka,bockanje,o tom da ne pricam,kao da ce mi.cijeli stomak prsnit
Meni je moj ginekolog rekao sve što nije bilo do sad simptom trebate se javiti meni ili u bolnicu.i tako radim.. lako oni mene vrate doma nego da ja se jedem doma tako da svako zna svoje a probadanja i bol nesmone biti jer u trudnoći ništa nesmije boliti tako meni rekli zato i koristim normabel i magnezij.
Meni je bas dr danas rekao da mora ponekad bockati i boleti i da je to normalno ukoliko nema nekog sumnjivog iscedka,groznice i sl.
Verujem da je kod vas to jos intenzivnije s obzirom na starost trudnoce i 2 bebe koje sebi prave mesto
To get the code: Tap and
Meni je moj dr reka da probadanja,zatezanja,zarenja je sve normalno,jer ti se prakticki cila utroba pomice i siri ti se maternica a pogotovo kad su blizanci u pitanju.Naravno nikakve dugotrajne boli nisu normalne ali kratkotrajni simptomi da su ok.Ali gle,nismo svi isti neko trci u dr kad mu procuri nos a neko s temperaturom od 40 stoji doma tako da najbolje radit sve kako mislis sam da je najbolje.
Ja da idem u dr za svako bockanje mogla bi kampirat isprid rodilista.
Sanjolina ....bas tako..mogla bi i ja onda stalno trcati..ma ja se jos pripadnem i gotovo...
Sortiraj odgovore
Najstariji