Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mone2
    18. Svibanj 2018. 08:06

Svako postupa onako kako misli da je najbolje za njega i bebe..ja sam mislila 2puta da idem bzw na hitnu na kraju mi se cervix skratio na 20mm i otvorila se i još naknadno se otvorila i imala probadanja i kontrakcije i još mi se skratio cervix s tim da vec 4tj wc,krevet,jesti i dobila inekcije za njihova pluća znači nisam dobila jer sam došla iz dosade i sad sam 32tj pa svaki put lad dodem na kontrolu u bolnicu prvo pitanje jel vas boli trbuh tak da....ništa me ne boli od kad imam terapiju...

• marina30
    18. Svibanj 2018. 08:40

Joj mone...nadam se da ce biti sve ok....ja kad god zovnem ginica kaze tako mora biti...blizanacka trudnoca...a ja uplasena...joj....a vec imam dvoje djece,11 i skoro 9 god.a s njima ni jedan simptom osim stomaka u trudnoci....

• marina30
    18. Svibanj 2018. 08:41

Nadam se da ce biti sve u redu sa svima nama...malo cu vise odmarati...mada uglavnom.lezim...rucak skoro sjeduc napravim....

Sanjolina
    18. Svibanj 2018. 09:26

Mone2

Svako postupa onako kako misli da je najbolje za njega i bebe..ja sam mislila 2puta da idem bzw na hitnu na kraju mi se cervix skratio na 20mm i otvorila se i još naknadno se otvorila i imala probadanja i kontrakcije i još mi se skratio cervix s tim da vec 4tj wc,krevet,jesti i dobila inekcije za njihova pluća znači nisam dobila jer sam došla iz dosade i sad sam 32tj pa svaki put lad dodem na kontrolu u bolnicu prvo pitanje jel vas boli trbuh tak da….ništa me ne boli od kad imam terapiju…

Sretno,bit ce sve ok!Cim si prosla 30tt dobro je, a di sam ja jos od toga 😱.Zelim ti da ti bebice jos izdrze u trbuhu koliko god ti zelis,i da sve bude super.🤗
    Ja mirujem od pocetka,izadjem jednom tjedno eventualno na kavu i to je to.Nemoram lezat,ali laganini.
    Svako ima svoj instikt i postupa prema svom osjecaju,i tako je najbolje.Svi smo mi individuale za sebe.
    Zelim svima da prodje sve kako same zelimo,i da rodimo zdravu djecicu!

• marina30
    18. Svibanj 2018. 09:42

Daaaa sanjolina....imas pravo....neka bude sve u redu....to nam.je svima najjvaznije.....

• marina30
    18. Svibanj 2018. 09:43

Nezz jeli tko od vas poceo pripremat stvari za bebace, torbu za rodiliste..?? Jeli rano....ja sam.mislila...jer me strah da ne bi zavrsila u bolnici...a opet....????

• Mone2
    18. Svibanj 2018. 11:25

marina30

Nezz jeli tko od vas poceo pripremat stvari za bebace, torbu za rodiliste..?? Jeli rano….ja sam.mislila…jer me strah da ne bi zavrsila u bolnici…a opet….????

Ja sam prvi put zavrsila u bolnici s 25tj i nisam imala ništa drugi put sve pripremila i sad imam spremno sve za bolnicu,a za bebe stvari još u 20o nekom tj kupila dok sam bila mobilna

• Mone2
    18. Svibanj 2018. 11:27

Sanjolina

Mone2

Svako postupa onako kako misli da je najbolje za njega i bebe..ja sam mislila 2puta da idem bzw na hitnu na kraju mi se cervix skratio na 20mm i otvorila se i još naknadno se otvorila i imala probadanja i kontrakcije i još mi se skratio cervix s tim da vec 4tj wc,krevet,jesti i dobila inekcije za njihova pluća znači nisam dobila jer sam došla iz dosade i sad sam 32tj pa svaki put lad dodem na kontrolu u bolnicu prvo pitanje jel vas boli trbuh tak da….ništa me ne boli od kad imam terapiju…

Sretno,bit ce sve ok!Cim si prosla 30tt dobro je, a di sam ja jos od toga 😱.Zelim ti da ti bebice jos izdrze u trbuhu koliko god ti zelis,i da sve bude super.🤗
    Ja mirujem od pocetka,izadjem jednom tjedno eventualno na kavu i to je to.Nemoram lezat,ali laganini.
    Svako ima svoj instikt i postupa prema svom osjecaju,i tako je najbolje.Svi smo mi individuale za sebe.

Koliko si ti sad?

Sanjolina
    18. Svibanj 2018. 15:25

Mone2

Sanjolina

Mone2

Koliko si ti sad?

Ja sam sada 20tt

• Mone2
    18. Svibanj 2018. 21:10

Sanjolina

Mone2

Koliko si ti sad?

Ja sam sada 20tj

Onda ja još i stvarno daleko dogurala hvala bogu...i vi cete samo malo više se paziti i to je to i moj savjet ti je izbjegavanje dugo sjedenje i hodanje i inzistiraj da ti svaki put mjeri cervix jer to je jako bitno tako meni rekli i kojeg je oblika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.