Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kristijan
    27. Travanj 2018. 16:58

Poozzz drage mamicee,, nadam se da ste dobro vi i vase bebice..Radila sam ogtt sa 25 tj i dobila sam nalaze, jako sam nestrpljiva pa ako tko zna neka mi ih procita dali je to ok ...nataste: 5.0//5.1
                             Glukoza 60min: 8.4//10
                            Glukoza120min:5.0//8.5

27. Travanj 2018. 17:48

Kristijan

Poozzz drage mamicee,, nadam se da ste dobro vi i vase bebice..Radila sam ogtt sa 25 tj i dobila sam nalaze, jako sam nestrpljiva pa ako tko zna neka mi ih procita dali je to ok …nataste: 5.0//5.1
               Glukoza 60min: 8.4//10
               Glukoza120min:5.0//8.5

Ok je nalaz,prva vrijednost je mrvicu ispod dozvoljene u trudnoći ali mislim da nebi trebalo biti problema posto je ipak ispod...a to i ovisi kolko sati prije nalaza ste bili natašte,i o tome kaj se papalo vecer prije .

• Bebe/blizanci
    27. Travanj 2018. 19:30

Oozdrav mame. Ja da javim da san se porodila 19.aprila. Carski rez je bio. Suprug me je operisao. Sve je proteklo dobro. Rodila sam hvala Bogu 2 zdrava decaka. 2 kg i drugi je 2 kg i 800 gr.
    Decaci su vec povratili tezinu i oiceli da napreduju. Doje lepo sto je najvaznije. Srecno svima.

• marina30
    27. Travanj 2018. 21:53

Joj cestitam.....bas mi je drago da je sve u redu.....a u kojem tjednu je obavljen carski???sada lipo odmaraj i uzivaj sa svojim bebama

• marina30
    30. Travanj 2018. 07:24

Pozzz cure....savjet,!!!! Jucer sam bila kuma na krizmimi naravno cijelo popodne skoro sjedila na rucku....i sad nemogu stat ns noge...kriza mi otpadaju,udara u noge,uzas...da li je to.opssno??? Hocu li zvati ginek.ili je dovoljno lezanje?? 

30. Travanj 2018. 07:29

marina30

Pozzz cure….savjet,!!!! Jucer sam bila kuma na krizmimi naravno cijelo popodne skoro sjedila na rucku….i sad nemogu stat ns noge…kriza mi otpadaju,udara u noge,uzas…da li je to.opssno??? Hocu li zvati ginek.ili je dovoljno lezanje??

Nazovi ga i objasni mu situaciju pa bolje da ti on da savjet,a ako te jako jako boli možda da ideš na hitnu? Jer nekako mislim da je bilo dovoljno ležanje da prođe da bi ovo vrijeme kroz noć trebalo biti dovoljno . 

• marina30
    03. Svibanj 2018. 08:55

Pozzz cure...2  dana lezanja j jedan lupocet....uh i napokon mi.je bolje....

natar
    03. Svibanj 2018. 13:38

Pozdrav svima!!
    Pridružujem se temi.. Prva truddnoća, trenutno 21+3 tt, termin je 10.09., čekamo 2 dvojajčana dečka iz IVF postupka i od jučerašnjeg pregleda na mirovanju .. :( Skraćeni cerviks, ušće Y oblika
    Ne mirujem ni 24 sata,a već mi je teško naći udobnu pozu na kauču i krevetu..

• marina30
    05. Svibanj 2018. 11:36

Pozz natar....cestitamo!!!! Izdzi proci ce....i ja sam.morala mirovat sa 12.tj.ali izdrzala sam..najgore psiha...a leda ubijaju..ali sada vec stomak sam.prisiljava na mirovanje...pisite kako vi...ja sam 23+5....do sada+ 9 kg dobila ali stvarno samo stomak,umaram.se prebrzo..leda tj.kriza ubijaju od bolovs i jos udara  noge.. A o pritisku i zatezanju stomaka da be govorim....kako je kod vas,dajte vasa iskustva,da ne mislim da sam.jedina napola luda

Sanjolina
    05. Svibanj 2018. 16:47

Pozdrav cure
    Ja sam 19+4 IVF trudnoća.
    Od početka smeđi iscjedak,krvarenje,mirovanje,ne strogo ali dr mi je rekao da sve laganini.
    Bojim se svega,sve me nešto zateže,bocka,boli,
    Dosad sam dobila 4 kila,jer na početku nisam ništa dobivala jer sam imala velike mučnine i povraćanje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.