Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    14. Travanj 2018. 13:30

Kristijan ja sam dobila uputnicu ta bolnicu oko 25 tjedana al zato sto je islo ljeto i moj dok je isao na godisnji...pretpostavljam da mislis od kad se ide u bolnicu na preglede? Cure su se rodile 36+5 ali niko nuje spominjao hospitalitaciju samo zato jer su blizanke...
    Sreca, cestitam, na mene su se u bolnici ljutili da zasto doktor nije napisao jesu li jedno il dvojajcani da se to navodno dobro vidi samo skroz na pocetku, pa ako ti nista ne pise na nalazu mozda da odes ponovo..

• Kristijan
    15. Travanj 2018. 11:03

Pomoziteeee drage mame...nosim blizance i prva mi je trudnoca,24tjedna..tema je malo skakljiva ali vas moram pitat za savjet uzasno se bojim..jedan dan sam primjetila sluz na stolici, sutradan u noci sam imala osjecaj kao da imam nekakvu virozu tj kao da cu imati proljev,takve grceve sam imala, otisla sam na vc i isla mi je ta providna sluz prvo uz vjetrove pa onda stolica isto sa sluzi, tako se bojim, to mi se nikad nije dogodilo, dali je to normalno u trudnoci i dali je itko imao takvo nesto 

• Bebe/blizanci
    17. Travanj 2018. 03:40

Ja san sada usla u 36tu nedelju. Bebice su dobro. Zbog kontrajcija sam bila prosle nedelje 3 dana u bolnici i magnezijumom smo ih smirili cisto da produzimo trudnicu jos neki dan... ctg radim stalno. Bila sam na strogom mirovanju od 22.do 34 nedelje zbog cerviksa. Sada ne jer nije vise bitno da li se otvaram.. a za dvojajcanost  i kakav su tip blizanaca vidi se u pocetku...kasnije ne...

• marina30
    17. Travanj 2018. 20:00

Pozz....kristijan....nezznam.stvarno....mozda sa zovnes ginokologa i provjeris....mozda od ih vitamina ako uzimas.....

• Mare1302
    23. Travanj 2018. 09:33

Pozdrav mame, i mi smo novi ovdje... 
    Imamo jednu curicu i sad cekamo blizankinje :) 
    Trenutno smo tocno 30tj trudni i nekako me je jaako strah poroda, nez zasto i nezelim se uopce bojati ali eto...

Zanima me mame koje su prvi porod imale prirodno kako ste prosle na drugom prirodnom porodu a da su u tom slucaju bili blizanci, dali je islo brze ili? 

Ja sam svoju prvu curu rodila jaaako brzo, za 1sat i 45 min je sve bilo gotovo... 

Nadam se i veselim vasim odgovorima :) 
    Pozdrav 

• Leeloo34
    24. Travanj 2018. 11:21

Pozdrav svima! Evo da se i ja prikljucim ovoj temi...21 tt,cekamo curu i decka,inace imamo stariju seku koja sad ima 2 god i 2 mj...Termin nam je 4.9.,znaci vjerojatno 8.mj nadam se da nece prije toga.Imali smo komplikacija na pocetku,hematome koji su prosli s 12 tj.Sad je manje vise sve ok,jedino sto ja stalno panicim oko prijevremenog poroda,jer mi je ova trudnoca skroz drugacija od prve.Hodati mogu 200 m max,onda pocne sve zatezati,trbuh vec veliki pa su mi i mnogi kucanski poslovi smanjeni...Uglavnom samo se nadam da necu morati lezati u bolnici nesto dugo i to zbog nase starijr curice,koja je btw turbo zivahna...I da,prosli porod mi je takodjer bio super,ovoga me frka,najradije bi na carski...

• marina30
    25. Travanj 2018. 21:32

Pozz cure....dosla i js do 22 tj...curica i decko...danas se nesto malo mrdaju pa se odmah prepadnem....ah porod..daj boze da mi bude kao.prva 2 dosla i rodila odmah u drugom trudu ,u 5 minuta......ma najbitnije da na kraju sve bude u redu....

• Leeloo34
    26. Travanj 2018. 09:17

marina30

Pozz cure….dosla i js do 22 tj…curica i decko…danas se nesto malo mrdaju pa se odmah prepadnem….ah porod..daj boze da mi bude kao.prva 2 dosla i rodila odmah u drugom trudu ,u 5 minuta……ma najbitnije da na kraju sve bude u redu….

Mi smo onda tu negdje!Meni je isto panika od prijevremenog,mrdaju se stalno ali jos vise me brine kad me sve zeteze i probada…

• Leeloo34
    26. Travanj 2018. 09:52

Isla sam nesto pisati u postu prije pa zbljavila!Ugla htjedoh reci da smo mi tu negdje!Meni se isto stalno mrdaju i također umirem od straha od prijevremenog...S time da me stalno nesto zateze i probada. Valjda je to normalno...

• marina30
    27. Travanj 2018. 10:46

Ima li.koga za splitsko rodiliste???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.