Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    18. Srpanj 2018. 21:23

Zija

I kako izgleda jutarnja vizita kad rodiš na carski?

Neznam kad ce ih prebacit...a vizita...o tom.bi se dalo pricat..svako jutro dr.doktor,neko.pita imate li sta prijavit,vecina ne ,rez mi.nitko nije no pogleda , od kako su ga nakon carskog zalipili tako stoji a sutra bi tribals vadit punte...uh....luda kuca ovdje na babinjacama 300 stupnjeva je prevruce je. Klime ne rade a i da jesu nesmis ih upalit radi beba...uzas...

• marina30
    18. Srpanj 2018. 21:24

Zija javi se sutra nakon pregleda..i kad se smistis ,ja sam.na 2.katu na babinjacama jer na caricama nije bilo.mista
    ....

• Zija
    18. Srpanj 2018. 22:07

Može, javim se sutra. Ja ću isto bit na 2.katu samo na patologiji trudnoće. Sutra imam puste preglede, šećer, uzv, ctg. Baš mi se ne ide nikako, ali šta ću, moram. Znam da je Sanjolina rekla da je ona na 3.katu.Čudno je da se nikako ne javlja, valjda je sve ok

• marina30
    19. Srpanj 2018. 06:11

Zija

Može, javim se sutra. Ja ću isto bit na 2.katu samo na patologiji trudnoće. Sutra imam puste preglede, šećer, uzv, ctg. Baš mi se ne ide nikako, ali šta ću, moram. Znam da je Sanjolina rekla da je ona na 3.katu.Čudno je da se nikako ne javlja, valjda je sve ok

Nadam se da je sve ok....

Niks
    19. Srpanj 2018. 12:58

Trula Visnja, cestitke od ❤
    Curke, trebam savjet. Evo ulazim u 15 tj, osjecam se dobro, nemam nikakvih bolova niti nekih posebnih tegoba. E sad, planiramo obiteljski godisnji i odlazak na more 5.8., ali mi se ukazala prilika da odem sa starcima i malenom sada za vikend na cetiri dana, cca. 3h voznje. Nekak se malo pribojavam tog putovanja, iako bi se rado makla iz svakodnevnice...savjeti za hipohondricu pliz🙈

natar
    19. Srpanj 2018. 13:42

Niks

Trula Visnja, cestitke od ❤
    Curke, trebam savjet. Evo ulazim u 15 tj, osjecam se dobro, nemam nikakvih bolova niti nekih posebnih tegoba. E sad, planiramo obiteljski godisnji i odlazak na more 5.8., ali mi se ukazala prilika da odem sa starcima i malenom sada za vikend na cetiri dana, cca. 3h voznje. Nekak se malo pribojavam tog putovanja, iako bi se rado makla iz svakodnevnice…savjeti za hipohondricu pliz🙈

Ako nemas nikakvih tegoba mislim da nemas ni razloga da ne odes.. Uzivaj 😊
    Klasika, pazi se, nemoj ostajati u mokrom badicu nego se presvlaci u suhi, ne puno na sunce.. Al sve to ionako vrijedi za svaku trudnicu 😉

• ninocka
    19. Srpanj 2018. 15:12

I ja sam ti Niks na moru, vozili se vise od 3 sata, ali smo nekoliko puta stajali putem i malo noge protegnuli da nisam stalno u istom polazaju..
    Cak smo jedan dan otisli i do Italije i bili u điru, ali u usporenom tempu..i sve je u redu..slobodno idi ali sve samo laganini..
    I ovo sto i natar pise, mi smo ti na plazi do 10 sati i iza 6...ako ces ti biti preko cijelog dana onda se obavezno drzi hlada...😉 Uzivajte!!

• marina30
    19. Srpanj 2018. 16:30

Zija......ima li.kakvih novosti,jesi primljena,sta kaze doktor na pregledu,??

• Zija
    19. Srpanj 2018. 18:52

Evo me, ja sam ti soba 3 na patologiji trudnoće 1.Otvorena sam 3 prsta, baš me iznenadilo, tako da od straha ne mrdam s kreveta. Doktor mi dolazi sutra pa ću vidit šta kaže. Prije 3 tj sam bila samo uloživa, tako da me ovo šokiralo

natar
    19. Srpanj 2018. 19:28

Sad si mene scimala.. Ja sam dns s pregleda  "samo uloziva" vrsak prsta kao ti prije 3 tj..  Valjda cu i ja docekati jos 3 tj pa da napunim 35 tj.. 
    Ali moze i ta otvorenost potrajati.. Evo ja vam zelim jos bar cca 2, 2 i pol tjedna pa onda mogu i van curke 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.