Pozdrav žene pratim vas već odavno evo i ja sam u 28+3 ovo mi je šesta trudnoća imam već 3 cure i 2 dečka sad očekujemo 2 seke I jako se radujemo 🤗 trudnoća do sada uredna… Svih petero sam rodila prirodno i lako nadam se da će i sada biti prirodno jer me strah carskom..
Svaka cast! Mogu mislit koje je bogatstvo imati tako veliku obitelj
Leloo i meni je isto tako, pogotovo ako sam duže na nogama. S kupanjem u moru sam isto stala jer me strah da sam se otvorila. Vidit ću u četvrtak. Mislim da je taj pritisak normalan, ipak smo na kraju trudnoće s dvije bebice. Ma da mi bar još dva tjedna izdrže unutra bila bi presretna
Leloo i meni je isto tako, pogotovo ako sam duže na nogama. S kupanjem u moru sam isto stala jer me strah da sam se otvorila. Vidit ću u četvrtak. Mislim da je taj pritisak normalan, ipak smo na kraju trudnoće s dvije bebice. Ma da mi bar još dva tjedna izdrže unutra bila bi presretna
Koliko si ti sad tt?
Pozdrav Tihana i dobrodosla 🤗 i woooow, sesta trudnoca, svaka cast!! 😊😊
Leloo , i ja mislim da je to sad pred kraj vec normalno, svi ti bolovi, pritisci, nemoc, tezina.. Sad je vrijeme kad puno rastu, nema vise mjesta, a jos ih je i dvoje unutra.. Dok smo zatvorene sve ok, ima da to izguramo kako god i sto duze.. 😀😀
Leloo , i ja mislim da je to sad pred kraj vec normalno, svi ti bolovi, pritisci, nemoc, tezina.. Sad je vrijeme kad puno rastu, nema vise mjesta, a jos ih je i dvoje unutra.. Dok smo zatvorene sve ok, ima da to izguramo kako god i sto duze.. 😀😀
Moramo!👍👍
Ajme Tihana, tek sam sad vidjela, pa svaka ti čast ženo, bravo!!!
Leloo ja sam ti sad 33 plus 3.Takav pritisak imam već nekih 10 dana, nadam se da je normalan.
Evo upravo došla na plazu, malo cu se smocit i popit kavu, vec je prevruce
Hvala natar meni kao da je prva trudnoća sve mi je drugačije... I svaki dan postaje sve teže Al samo da sve bude u redu....
Ajme Tihana, tek sam sad vidjela, pa svaka ti čast ženo, bravo!!!
Leloo ja sam ti sad 33 plus 3.Takav pritisak imam već nekih 10 dana, nadam se da je normalan.
Evo upravo došla na plazu, malo cu se smocit i popit kavu, vec je prevruce
Ja se isto kupam i laganini uzivam u moru, jedino ne idem na sunce, tako su mi savjetovali pa odemo na kupanac do 10 ujutro ili popodne iza 6..
Cure ima li jos itko da ima problema s hiperprodukcijom sline??? Ja sam vec luda koliko to curi i gadi mi se i dize mi zeludac 😣 nadala sam se da ce proci s povracanjem, ali povracanje se smirilo a slina i mucnine ostale! Znam da nije previse uobicajeno, cak i rjeda situacija al bi mi bilo lakse da znam da je to jos netko prosao i da ce proci...
Doktorica kaze da je sve to normalno u trudnoci a ja luda!!
Sortiraj odgovore
Najstariji