Suoper je na 5/katu.....ali nezz do kada ce me drzat...jer sve je vsljda puno....
Kad ti je krenulo mlijeko? Meni danas 3,. dan ali ništa nema još, dvi kapi, a ja bi se vec izdajala da im nosim
Isto 3. Dan...ali je bilo 2 dana kap po kap...bolno...pa moraa se izdajat da ti se ne upale prsi....jesi jos na dnu sobe??? Sara mi je danas izisla iz inkubatora u obicnom krevetu je i pocela sam dojit,a toni je u toplom kreveticu i on ce za dan,dva u obicni
Pa mozes im.ti nositi mlijeko ,ako nemozes hodati sestre s odjela nose,
Počela sam se izdajat, to je doslovno 10 kapi, ali krenut ce valjda, pa cu onda na izdajalicu. Dam sestrama da nose, izdajam svaka 3 h.
Bas mi je drago da su izasli, koliko su ono bili, 10 dana, 2 tjedna?
Još sam na dnu sobe, curice su sad skupa u inkubatoru, prezime na J.
Marina odlicno da su van inkubatora! 💪💪👏👏👏 To su super vijesti, sve ide nabolje..
I ja se sjetim cesto Sanjoline, ni traga ni glasa.. Koliko sam skuzila tebe su selili po skoro svim katovima rodilista😄, ti gdje god dodjes vici Sanjolinaaaa, mozda se koja javi..
Zija krenulo je dolaziti mlijeko, super! Polako, bit ce toga jos.. 😉
Lijepo je doci i procitati dobre vijesti i vase napretke! 💪💪😘😘
Natar, kako si mi ti? Jesi uspjela sredit sve za bebice?
Marina nam je cijelo rodilište obišla.
Mene puštaju u čet ili petak, ovisi kad ce mi vadit konce, a bebuške još ostaju.Ja srećom živim kraj bolnice pa mogu stalno dolazit, grozno je ovim ženama koje su van grada
Natar, kako si mi ti? Jesi uspjela sredit sve za bebice?
Marina nam je cijelo rodilište obišla.
Mene puštaju u čet ili petak, ovisi kad ce mi vadit konce, a bebuške još ostaju.Ja srećom živim kraj bolnice pa mogu stalno dolazit, grozno je ovim ženama koje su van grada
Pustaju te u cet/pet? Ajde super kad si blizu pa im zbilja mozes stalno dolaziti, a doma ce ti sigurno biti ljepse👌 A vjerojatno one zene koje su van grada mogu ostati duze, dok im i djecicu ne puste.. Pretpostavljam da je tako i s Marinom, ona inace ne zivi u St pa su ju pustili duze.. Jesam pobrkala sto Marina?
E, Marina, sto je bilo s kolestazom? Jel se to sad vec skroz povuklo? Svi simptomi? Stalno pitamo za djecicu, ne i za mame.. 🙈🙈
Ja sam bome ponukana vasim iznenadnim porodima spakirala torbu, neka ona mene ceka 😊 Fali par sitnica u njoj, ali u globalu je spremna. Za decke je doma 90% toga oprano, ispeglano i spremno ceka u komodama.. Jedino sto nisam uopce kupovala je "oprema za hranjenje", to cu poslati muza kupiti kad rodim. Imat ce par dana fore za nabaviti bocice, izdajalicu, sterilizator, AD ako ce trebati.. Sad jos ne znam kaj bi tocno kupila pa nisam nista 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji