Ja sam rodila 15.07.2018. malenu Emu i Davida. Porod je bio carskim rezom. 36+2. Bebe su dobro,malo se griju u inkubatoru. Ja se ok oporavljam.
Ja sam rodila 15.07.2018. malenu Emu i Davida.Porod je bio carskim rezom. 36+2. Bebe su dobro,malo se griju u inkubatoru. Ja se ok oporavljam.
Čestitke!!! Želin brz oporavak i da ste svi doma ubrzo 😊😊
Ja sam rodila 15.07.2018. malenu Emu i Davida.Porod je bio carskim rezom. 36+2. Bebe su dobro,malo se griju u inkubatoru. Ja se ok oporavljam.
Cestitam i brz oporavak zelim
Cestitam!! 🎊🎊😍Zelim vam sto brzi oporavak i odlazak kuci!! 😊
Marina, neka sve ide svojim tokom, neka su bebice 👍💪 i za koji dan idete kuci!! ☺😊😍
Sanjolina i mene brine.. Nadam se da je sve ok.. Da je samo odustala od foruma..
Marina, neka sve ide svojim tokom, neka su bebice 👍💪 i za koji dan idete kuci!! ☺😊😍
Sanjolina i mene brine.. Nadam se da je sve ok.. Da je samo odustala od foruma..
Nadam.se....najradije bi od dobe do sobe pokucala pa viknula sanjolina.......
A nadam.se da ce biti s nama sve ok...i da se necemo puno zadrzavat ovdje .iako ih jos u narucje nisam uzela pa sam.luda napola vise....
Marina, šta ti kažu doktori na neonatologiji, hoće li bebe preselit u topli krevetić skoro? Moja curka starija je isto bila u inkubatoru, iako je rođena u terminu s dobrom kilažom, ali bila je nezrela. Bila je par dana, pa topli krevetić. I sad me čeka neonatologija sigurno. Ali glavno da na kraju bude sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji