Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Trula_višnja
    17. Srpanj 2018. 23:11

Ja sam rodila 15.07.2018. malenu Emu i Davida.  Porod je bio carskim rezom. 36+2. Bebe su dobro,malo se griju  u inkubatoru. Ja se ok oporavljam. 

• Anabela
    17. Srpanj 2018. 23:39

Trula_višnja

Ja sam rodila 15.07.2018. malenu Emu i Davida. Porod je bio carskim rezom. 36+2. Bebe su dobro,malo se griju u inkubatoru. Ja se ok oporavljam.

Čestitke!!! Želin brz oporavak i da ste svi doma ubrzo 😊😊

• Gloglo
    17. Srpanj 2018. 23:47

Trula_višnja

Ja sam rodila 15.07.2018. malenu Emu i Davida. Porod je bio carskim rezom. 36+2. Bebe su dobro,malo se griju u inkubatoru. Ja se ok oporavljam.

Cestitam i brz oporavak zelim 

• marina30
    18. Srpanj 2018. 06:51

Trula visnja....cestitam ti od srca!!!!!

natar
    18. Srpanj 2018. 07:37

Trula_višnja

Cestitam!! 🎊🎊😍Zelim vam sto brzi oporavak i odlazak kuci!! 😊

natar
    18. Srpanj 2018. 07:41

Marina, neka sve ide svojim tokom, neka su bebice 👍💪 i za koji dan idete kuci!! ☺😊😍
    Sanjolina i mene brine.. Nadam se da je sve ok.. Da je samo odustala od foruma..

• marina30
    18. Srpanj 2018. 09:37

natar

Marina, neka sve ide svojim tokom, neka su bebice 👍💪 i za koji dan idete kuci!! ☺😊😍
    Sanjolina i mene brine.. Nadam se da je sve ok.. Da je samo odustala od foruma..

Nadam.se....najradije bi od dobe do sobe pokucala pa viknula sanjolina.......
    A nadam.se da ce biti s nama sve ok...i da se necemo puno zadrzavat ovdje .iako ih jos u narucje nisam uzela pa sam.luda napola vise....

• Zija
    18. Srpanj 2018. 10:03

Čestitam Trula višnja!!!! "Baš mi je drago zbog tebe. Kolike su bebice? 

• Zija
    18. Srpanj 2018. 11:50

Marina, šta ti kažu doktori na neonatologiji, hoće li bebe preselit u topli krevetić skoro? Moja curka starija je isto bila u inkubatoru, iako je rođena u terminu s dobrom kilažom, ali bila je nezrela. Bila je par dana, pa topli krevetić. I sad me čeka neonatologija sigurno. Ali glavno da na kraju bude sve ok. 

• Zija
    18. Srpanj 2018. 14:21

I kako izgleda jutarnja vizita kad rodiš na carski? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.