Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zija
    21. Srpanj 2018. 21:27

Marina, ja rodila noćas. Otvorila se 7 prstiju bez bolova uopće, ctg pokazao jednoj curi pad otkucaja i odmah hitni carski uz spinalnu. Sve prošlo super, curice su manje, 1700 i 2200,ali sve u redu. U inkubatoru su. Kad je tebi došlo mijeko? Sutra će mi muz kupit izdajalicu, računam da će doć u ponedjeljak pa ću im nosit. Ja sam na caricama od popodne. 

• marina30
    21. Srpanj 2018. 21:46

Jojjjjk...eto vidis....cestitam ti.....ja danas posla na patologiju pa kontam da ti posaljem.prije poruku...ja sam ti na neonat.od 9-9 svaka 3 h nosim bebacima jesti,a od 1-2 budem cilu uru jer su i inform.kod dr.....pa valjda se vidimo sutra onda na neonatologiji....m

• marina30
    21. Srpanj 2018. 21:49

Meni je mlijeko doslo tek 3 dan s tim da su me bolile prsi uzasno...pa onda 2 dana masiranja...i bolova aki nekako je poteklo...i ja sam.na aventovoj rucnoj izdajalici...i skroz mi je ok...

• marina30
    21. Srpanj 2018. 21:50

U boksu do mojih su 2 cure dosle,zajedno su u inkubatoru,cula sam.di sestre danas govore prezime na s???? Su to tvojr curke????

• Leeloo34
    21. Srpanj 2018. 23:27

Zija cestitke i da sto prije idete kuci!Nevjerojatno kako se to sve brzo dogadja!S koliko si onda tt znaci tocno rodila?

• marina30
    21. Srpanj 2018. 23:32

Iman osjecaj  da cim.udemo u bolnicu tako nas procackaju da izazovu trudove i otvaranje.    

• Zija
    22. Srpanj 2018. 05:51

Hej, nisu to moje, ne počinje nam s tim slovom prezime. I one su svaka u svom inkubatoru. Idem u 1 tamo, jedva čekam. Jučer sam bila nakratko, doveli me s intenzivne. Muž će mi kupit tu izdajalicu koju ti imaš.
    Ne zna nitko što je potaklo prijevremeno otvaranje, sumnjaju na infekciju iako je 2 tj ranije sve bilo sterilno. Znam samo da nije bilo pravodobne reakcije liječnika koji je tražio ponavljanje ctg, ne bi ovako završilo. Imali smo sreće. Uf....Rodila s 34 plus 1
    Marina, do kad će tvoji bit u inkubatoru? Kako si ti? 

• marina30
    22. Srpanj 2018. 08:17

A nezz ni ja do kada ce moji biti tu,mada im.je skinut i antibiotik i infuzija,sad su unutra samo na  kisiku,i to na 25% tako da se nadam da ce brzo van inkubatora

• Zija
    22. Srpanj 2018. 08:25

Onda bi mogli brzo van inkubatora. Još malo izdržite

• marina30
    22. Srpanj 2018. 11:47

Zija

Onda bi mogli brzo van inkubatora. Još malo izdržite

Nadam.se samo da nam.bude sve u redu....jel te boli???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.