Ninočka, sa slinm nisam imala problema, ali ako je dr rekla da je to normalno, ne brini. Vjerujem da živcira.
Ja baš jutros razmišljam kako se divim i skidam kapu svim ženama koji prođu trudnoću više puta, 3,4.Meni je ovo druga, ali mi je tako stresno, da samo zbog toga ne bi više.
Hej cure.dobro san. Svaki dan sve bolje ..a bebice super. ...bogu hvala....sara imaa mslo.zuticu a matej malo.problem s probavom,ali kaze dr.da je to normalno kod nedonoscadi....da prode kroz par dana,jos su u inkub.ali samostalno disu. ..ma sve je ok...ide sve svojim.tokom...
Kako ste vi svi skupa? Zija?
Ajme, znaš kako mi je drago čut ovo Marina. Super za Saru i Mateja, imaju krasna imena btw.
Ja sam ti ok, jučer sam malo previše bila okolo, pa sam baš imala neki pritisak, tako da danas sve laganini i dobro sam. U četvrtak ulazim u bolnicu, pa ću vidit di sam, šta sam. Volila bi izdržat još desetak dana, ali ko zna, bit će šta bude. Jel ti šta govore, do kad ostajete? Kakve su sestre na caricama?
Marina odlicno! Hvala bogu da je sve ok s bebicama, a i s tobom..👍👍😊😊♥️ I imena su jako lijepa 😍
Bas mi je drago Marina! Dan po dan i lakse ces se i dizati i kretati ❤ krasna su imena, sad laganini i uzivajte 😍😘😘❤
Ja ti nisam.na caricama vec na babinjacama jer gire nije bili mista...a ovdje nisu bas nesto imaju 3,4 super ali ove druge uzas....a i iz intezivne su me nakon 6 sati prebacili u sobu jer je i dole bils guzva a trebala sam ostat dan ipo do dva...ma luda kuca...ali bar su na neonatologiji svi krasni..bar tu di trebaju biti...koliko cujem.od cura na caricama im je super...a koliko cu ostati...pojma nemam...za carski se valjda stoji tjedan dana...a bebams nosim.izdojeno mlijeko,moci cu ih dojit kad izidu iz inkubatora nadam se za koji dan....
Zna li tko sta je sa sanjolinom....bas mi sve cudno....e se duuuugo javila...pa nije valjda nesto......
Nema Sanjoline, i mene brine. Ma u bolnici je ludnica samo takva, nigdje dovoljno mjesta. Očito je kapacitet premali s obzirom na broj žena koje leže.
Ti se drži, dan po dan i brzo ste kući
Sortiraj odgovore
Najstariji