Marina30 virujem da ti je koma. Ja sam vec rodila na carski, 2 dana nisam nista mogla od bolova, tek kad sam se sa postintenzivne doguzala do apartmana di sam bila narednih 5 dana i otusirala se i oprala kosu ko covik, tek sam se onda bolje osjecala. Kako to sad ide kad su u inkubatoru? Ti ides do njih ili kako?
Marina30 cestitam na velikoj sreci
Ja sam se jos davno javljala pa sam vas samo citala..
Taman sam usla u 25 tj, nosim curicu i decka, oboje su vec po 800g, kaze ginic da su dobrano napredne bebe pa cu iduci tjedan pregledati secer da nisu mozda veliki zbog toga. Zatvorena skroz pa imam dopustenje za sve osim previse sunca, curica od 2god ionako ne zeli biti na plazi pa ni ne idemo. Imam problema sa zatvorom i lagano mi pocinje zgaravica pa se sopam s bademima al ne pomaze. Ja sam lagano krenila u kupovanje i istrazivanje stvari za twinse.
Pozdrav,
I moji curica i dečko, sa 25+3 imali oko 900g, po mjerama su uvijek skoro tjedan više ☺ OGTT mi je bio uredan, tako da ti ne mora biti od toga..sada sam 26+1 i isto sam zatvorena, cerviks 4 cm..nadam se da će i treće tromjesečje biti bez većih problema ☺
Nadam se da ce biti sutra bolje...bas je koma,jedvo odem ns wc presvuc ulozak....svaki dan ja idem kod njih na neonatologiju dok budu tu od 1-2 samo..kad budem imala mlijeka sigurno cu cesce nosit
Marina draga, drži se.Glavno da su bebači ok. Znaš kad sam jučer pročitala da si rodila, baš sam se prepala. U istom smo tjednu, tako da sam jutros išla kupit sve šta mi fali za bolnicu, moram spremit torbu. Samo šta moje curke imaju tek oko 2 kg, ali s obzirom da sam i ja sitnije građe, kaže dr da ne očekujem velike bebe. Jel ti prošao svrbež? Kakva je anastezija bila na kraju, opća ili spinalna?
Marina drzi se, samo polako, lagano i proci ce.. Sigurno treba vremena da dodjes sebi, ipak je to rez i operacija, al bit ce sve ok. Zelim ti sto brzi oporavak😘 I naravno, najbitnije da su bebice dobro 😍😍
Nisi scimala samo Ziju nego i mene, ja sam zapocela pripreme, perem i spremam robicu i stvari, ovaj tjedan kupujem jos sto fali i iza 33tj planiram spremno cekati 🙈
Imamo i novu trudnicu, dobrodosla 🤗
Cure, dokle god su vam trudnoce uredne, bez komplikacija, skracivanja cervixa... krecite se i uzivajte 😊 Kasnije postaje tesko i ponestaje snage, sto je normalno i razumljivo, ipak ih je dvoje unutra.. 😉
Puse svima 😘😘😘
Tako je, dok je sve ok, treba se i ponašat normalno. Naravno, ne sad teglit puno stvari i tako to. Ja sam cijelu trudnoću bila ok, šetala puno do nekog 28 tjedna, kupala se do neki dan u moru i sve je bilo ok. Sad sam u 34.tjednu, vidjet cu na pregledu jesam li šta otvorena, a očekujem da jesam, jer su već visoki tjedni, druga trudnoća...
Uglavnom cure, dan po dan, tjedan po tjedan i prođe to brzo
Pozdrav žene pratim vas već odavno evo i ja sam u 28+3 ovo mi je šesta trudnoća imam već 3 cure i 2 dečka sad očekujemo 2 seke I jako se radujemo 🤗 trudnoća do sada uredna... Svih petero sam rodila prirodno i lako nadam se da će i sada biti prirodno jer me strah carskom..
Ekipa evo me....spinalna je bils ..ali oporwvak ajme...noge mi naticu kazu da je to od sinalne jucer sinoc i danas me nije nista cesalo,ali sada opet pocelo....nezz jeli od kolestaze...ili sta se nesmim okuoat od preksinoc
Marina cestitke na bebicama i drzi se!Sto mislis,koliko bi dugo mogli biti u bolnici? Ja sam se isto uspanicila, pocela pakirati stvari, sad sam 32+3...Plus zadnja tri dana sve naglo otezalo,jedva hodam,pritisak ajme,nocu ne spavam plus bol u stidnoj kosti.Je li vama tako?Isto sam se kupala do prije par dana al me strah da sam otvorena, a u srijedu pregled...
Marina30 cestitam na velikoj sreci
Ja sam se jos davno javljala pa sam vas samo citala..
Taman sam usla u 25 tj, nosim curicu i decka, oboje su vec po 800g, kaze ginic da su dobrano napredne bebe pa cu iduci tjedan pregledati secer da nisu mozda veliki zbog toga. Zatvorena skroz pa imam dopustenje za sve osim previse sunca, curica od 2god ionako ne zeli biti na plazi pa ni ne idemo. Imam problema sa zatvorom i lagano mi pocinje zgaravica pa se sopam s bademima al ne pomaze. Ja sam lagano krenila u kupovanje i istrazivanje stvari za twinse.
Pozdrav,
I moji curica i dečko, sa 25+3 imali oko 900g, po mjerama su uvijek skoro tjedan više ☺ OGTT mi je bio uredan, tako da ti ne mora biti od toga..sada sam 26+1 i isto sam zatvorena, cerviks 4 cm..nadam se da će i treće tromjesečje biti bez većih problema ☺
Hvala ti Anabela, malo me kopkalo sta ako su od secera, no dobro, kako bilo, znati cu iduci tjedan :) nadam se i ja da cemo ljeto proci sto laganije
Sortiraj odgovore
Najstariji