Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anabela
    22. Srpanj 2018. 12:05

Zija

Marina, ja rodila noćas. Otvorila se 7 prstiju bez bolova uopće, ctg pokazao jednoj curi pad otkucaja i odmah hitni carski uz spinalnu. Sve prošlo super, curice su manje, 1700 i 2200,ali sve u redu. U inkubatoru su. Kad je tebi došlo mijeko? Sutra će mi muz kupit izdajalicu, računam da će doć u ponedjeljak pa ću im nosit. Ja sam na caricama od popodne.

Čestitke Zija!!! Brz oporavak i da ste svi skupa uskoro 😊

• Tihana83
    22. Srpanj 2018. 12:23

Zija

Marina, ja rodila noćas. Otvorila se 7 prstiju bez bolova uopće, ctg pokazao jednoj curi pad otkucaja i odmah hitni carski uz spinalnu. Sve prošlo super, curice su manje, 1700 i 2200,ali sve u redu. U inkubatoru su. Kad je tebi došlo mijeko? Sutra će mi muz kupit izdajalicu, računam da će doć u ponedjeljak pa ću im nosit. Ja sam na caricama od popodne.

Divno Zija čestitam i brz oporavak želim... ❤️

• Zija
    22. Srpanj 2018. 12:41

A je, malo je bolje nego jutros ali boli i dalje. Kad si prvi put išla na wc? Meni dali čepić jutros i ništa još, osjećam crijeva da rade, ali ništa se ne događa.
    Idem brzo doli vidit ih, jedva čekam

• marina30
    22. Srpanj 2018. 14:02

Meni su tek 3 dan dali cepic....jedvo...uh i sad mi.je jos jezivo....

• marina30
    22. Srpanj 2018. 14:03

Bila sam.i ja dole....ja sam.ti na po sredini neonatologije...mislim 3 boks od kraja...

• Zija
    22. Srpanj 2018. 18:02

Moje su ravno,  pa na kraju, ne znam koji boks točno. Nisu im inkubatori jedno do drugo već je između još jedna beba. Preslatke su, dobro napreduju, jedna plače puno, a druga se proteže ko neka mala mačka. 

• marina30
    22. Srpanj 2018. 18:53

Zija

Moje su ravno, pa na kraju, ne znam koji boks točno. Nisu im inkubatori jedno do drugo već je između još jedna beba. Preslatke su, dobro napreduju, jedna plače puno, a druga se proteže ko neka mala mačka.

A super....bitno da bude sve ok.na kraju...evo mene sele ns 5.kat...nema mjesta za nove mame i bebe

Niks
    22. Srpanj 2018. 20:53

Zija cestitke od ❤

• Zija
    23. Srpanj 2018. 06:55

Niks

Zija cestitke od ❤

Hvala puno svim curama ns čestitkama

• Zija
    23. Srpanj 2018. 06:55

marina30

Zija

Moje su ravno, pa na kraju, ne znam koji boks točno. Nisu im inkubatori jedno do drugo već je između još jedna beba. Preslatke su, dobro napreduju, jedna plače puno, a druga se proteže ko neka mala mačka.

A super….bitno da bude sve ok.na kraju…evo mene sele ns 5.kat…nema mjesta za nove mame i bebe

Čula sam, većinu cura već 7.dan šalju i doma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.