Marina, ja rodila noćas. Otvorila se 7 prstiju bez bolova uopće, ctg pokazao jednoj curi pad otkucaja i odmah hitni carski uz spinalnu. Sve prošlo super, curice su manje, 1700 i 2200,ali sve u redu. U inkubatoru su. Kad je tebi došlo mijeko? Sutra će mi muz kupit izdajalicu, računam da će doć u ponedjeljak pa ću im nosit. Ja sam na caricama od popodne.
Čestitke Zija!!! Brz oporavak i da ste svi skupa uskoro 😊
Marina, ja rodila noćas. Otvorila se 7 prstiju bez bolova uopće, ctg pokazao jednoj curi pad otkucaja i odmah hitni carski uz spinalnu. Sve prošlo super, curice su manje, 1700 i 2200,ali sve u redu. U inkubatoru su. Kad je tebi došlo mijeko? Sutra će mi muz kupit izdajalicu, računam da će doć u ponedjeljak pa ću im nosit. Ja sam na caricama od popodne.
Divno Zija čestitam i brz oporavak želim... ❤️
A je, malo je bolje nego jutros ali boli i dalje. Kad si prvi put išla na wc? Meni dali čepić jutros i ništa još, osjećam crijeva da rade, ali ništa se ne događa.
Idem brzo doli vidit ih, jedva čekam
Meni su tek 3 dan dali cepic....jedvo...uh i sad mi.je jos jezivo....
Bila sam.i ja dole....ja sam.ti na po sredini neonatologije...mislim 3 boks od kraja...
Moje su ravno, pa na kraju, ne znam koji boks točno. Nisu im inkubatori jedno do drugo već je između još jedna beba. Preslatke su, dobro napreduju, jedna plače puno, a druga se proteže ko neka mala mačka.
Moje su ravno, pa na kraju, ne znam koji boks točno. Nisu im inkubatori jedno do drugo već je između još jedna beba. Preslatke su, dobro napreduju, jedna plače puno, a druga se proteže ko neka mala mačka.
A super....bitno da bude sve ok.na kraju...evo mene sele ns 5.kat...nema mjesta za nove mame i bebe
A super….bitno da bude sve ok.na kraju…evo mene sele ns 5.kat…nema mjesta za nove mame i bebe
Čula sam, većinu cura već 7.dan šalju i doma
Sortiraj odgovore
Najstariji