Marina cestitam ti na djecici... 😘 Kako se sve brzo odigralo..😳😳
Zelim ti sto brzi oporavak😘😘
Bome su za nepuna 34tj i velike bebe!! 😊👍 Kako su oni? Sve ok? Disu samostalno?
Marina čestitam od srca!!!!! Evo sva sam se naježila, ne mogu vjerovat. Tako brzo je išlo, baš mi je drago. I velike su bebice skroz. Tko ti je radio carski?
Marina cestitke od ❤!!! Bravo za bebice!! Vjerujem da boli carski i nadam se da ce brzo proci, ali neka se sve brzo odigralo i najvaznije da su oni dobro!
Sad samo laganini i nadam se da ce se sad i ta kolestaza smiriti! Drzi se i sretno, cujemo se!! 👏👏😘
Curke pozdrav svima, pratim Vas vec duze vrijeme, ali nikako da se javim...evo sad kad je marina rodila htjela sam joj cestitat i zazelit svu srecu...ja sam u 14 tj kao ninocka, dvojajcani i zasad sve ok...
Dobrodošla! Super je što ima sve više mama blizanaca ovdje. Čeka vas neponovljivo iskustvo cure. Kao da sam jučer bila 14.tjedana,a sad sam u 34. ušla
Brzo to na kraju sve proleti jelda? Kazu da je drugo tromjesjecje najljepse...mi trenutno na godisnjem, uzivamo uz sum mora i gustamo kako je buša krenula rasti...😊❤ Nasi su isto dvojajcani, dugo cekani i zeljeni ❤❤
Marina30 cestitam na velikoj sreci
Ja sam se jos davno javljala pa sam vas samo citala..
Taman sam usla u 25 tj, nosim curicu i decka, oboje su vec po 800g, kaze ginic da su dobrano napredne bebe pa cu iduci tjedan pregledati secer da nisu mozda veliki zbog toga. Zatvorena skroz pa imam dopustenje za sve osim previse sunca, curica od 2god ionako ne zeli biti na plazi pa ni ne idemo. Imam problema sa zatvorom i lagano mi pocinje zgaravica pa se sopam s bademima al ne pomaze. Ja sam lagano krenila u kupovanje i istrazivanje stvari za twinse.
Pozz ekips...bebe super,u inkub.su ali samostalno disu. Ali ja koma,rez boli ajme majko....nemogu se ustat...
Sortiraj odgovore
Najstariji