Marina, drzi se! 😘😘 Sva sreca u visokim tjednima si, kod njih u bolnici si pod nadzorom i terapijom, bit ce sve ok i s bebicama i s tobom.. 😘😘
Ninocka, ajde, smirju ti se mucnine 👍 Ja sam krenula na probir u Petrovu, ali su mi tamo rekli da se to za blizance ne radi pa su mi napravili tada samo UZV, krv nisu ni analizirali. Preporucili su mi Nifty ili Harmony ako zelim znati. Za svoj mir do kraja trudnoce (bar oko toga) napravila sam Harmony, hvala bogu sve ok 😊
Ajme ne mogu se sjetit, ali svaki ctg mi je bio dobar, pa nisam ni razmišljala o tome. Jedino s obzirom da su dvije bebe, često bi se jednoj gubili, tako da sam prošli puta 2h provela na ctg-u. Koliki su ti?
Ja ti jos nikako nisam radila ctg pa ti ne mogu pomoci.. Iduci petak imam prvi pregled u trudnickoj ambulanti u bolnici pa mozda i saznam.. Zija, 2 sata?! Zaboga, sto to tako dugo moze trajati?!
E pa sve je u redu potpisan ali isto je trajao 2_ sata sada,prvi nije odvaja bebe pa onda ponovo drugi...uh...jedvo ceksm.kad ce ove tbl.pocet djelovat za kolestazu skrenit cu ..sve ee uzarilo
Aha, može dugo s blizancima jer im se pomiješaju otkucaji, ili pobjegnu, pa se izgube. Uglavnom, šou program. A moraš bit na leđima.
Marina, držim fige da što prije počne djelovat terapija. A jesu li ti dali šta za sazrijevanje pluća?
Jesu dextametazon,vec 2 doze sutra jos 2....kaze dr.da se on daje do 34.tj.poslje da nems funkciju
Cure...trudovi...lagana krv.ns ulosku...ctg opet...i pokazije trudove ..cekam dokt.oldezurnu pa ce me pogledat
Cure rodila nocas,carski rez jos sam na intezivnoj,curu i decka jedno 2700,drugo oko 2300,dugi 47 cm..jedno pustilo mekonij radi kolestazr sreca da je bio csrski...ja ok..samo rez boli.ajm ali proci ce....eto dtage moje ali ja cu vam svr javljat....zija u cet.cu te doc vidit kad udes u bolnicu
Sortiraj odgovore
Najstariji