Pretpostavljam da si dosad u sobi. Ne znam sta je to danas, ja sam dosad bila 3 puta, oko 9 bi počeli obično ali dok dođeš na odjel već je deset.
Ja dolazim točno za tjedan dana. Javljaj se da znamo kako si
Hej usla tek u 11.30...uzas...vadili krv ,otvorena 2 prsta,radili ctg....sad cekamo nalaze pa cemo.vidit sta i kako jeli kolestaza ili
A bas si se nacekala.. 😕
Javi stanje i novosti, a mi drzimo fige da nije kolestaza i da ste sto duze u komadu! 😘😘
Držim fige draga da nije kolestaza. Bas su te izmučili. Nadam se da ćeš uspit bar malo odmorit
Ej....ipak je kolestaza...ali nezz kolike su vrijednosti...sestra mi nije tils reci da nemoze da ce dr.ujutro kad dode,da s njom. Popricam ...odma su mi.ukljucili infuziju i ursofalk tbl.za kolestazu....joj molim.boga dragoga da bude sve u redu s bebama...i opet ce mi ctg oko 8 raditi..... Otvorena 2 prsta
Drzi se Marina, mislimo na tebe, bit ce sve dobro s bebicama ❤❤ ja vas citam, ali nemam sto puno reci..i dalje mi je muka i povracam iako rjede, ulazim u 14.tjedan, ali je za sada sve ok, uzv pokazao da bebice lijepo rastu preko 7 cm su, razvijena je i nosna kost sto kazu da je dobro, nisam se odlucila za probir jer su rekli ako nesto i je da ne znaju sigurno kod blizanaca na kojem je plodu, ali sam mirna..ste vi radile probir? 😘😘
Marina drži se, dobro je da si tu pod nadzorom. Vjerujem da ti nije lako. Ja nisam radila probir, vec nifty test. Moje su jednojajčane curke, imaju istu genetsku strukturu, tako da je pouzdan.
Sortiraj odgovore
Najstariji