Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    11. Srpanj 2018. 16:34

Na zadnjem pregledu je prvi/donji bio glavom, a drugi poprecno. Al ne znam jel se okrenuo u medjuvremenu, znat cu iduci cetvrtak.. Drzim fige da bar jedan nije na glavu, to me vodi na carski. Al sto bude..
    Mozda i bolje da ne znam kako je u single trudnoci jer ovako sve prihvacam kao normalno.. 🤷‍♀️ A boli i stisce na sve strane, cas mjehur, pa ko ko mi jedan stisce zivac kod kuka, pa ostajem bez zraka, pa te grbe, izlete dijelovi tijela, a nemam pojma ciji bi mogao biti, a kamoli koji je dio.. Ma sou s tim twinsima.. Al ne znam koliki je intenzitet svega u single trudnoci pa se tjesim da je sve to normalno i da je svima tako 😃

• Trula_višnja
    11. Srpanj 2018. 17:34

Žene,evo da prijavim. Ostaviše me u bolnici. 35+5, otvorena prst i pol,cerviks mekan,trudovi prisutni. Očekuje me carski. Jedna beba glavom dolje, druga poprečno. 

• Zija
    11. Srpanj 2018. 17:52

Trula Višnja sreetno!!! Kad ideš na carski? 

• Trula_višnja
    11. Srpanj 2018. 18:09

Zija

Još se ništa ne zna. 

• Trula_višnja
    11. Srpanj 2018. 18:10

Trula_višnja

Zija

Hvaalaaa..Još se ništa ne zna.

natar
    11. Srpanj 2018. 18:32

Trula_višnja

Žene,evo da prijavim. Ostaviše me u bolnici. 35+5, otvorena prst i pol,cerviks mekan,trudovi prisutni. Očekuje me carski. Jedna beba glavom dolje, druga poprečno.

Sretno!!! 😘😘

• marina30
    11. Srpanj 2018. 19:24

Trula_višnja

Zija

Još se ništa ne zna.

Trula visnja...joj....zelim.ti svu sricu ovog svita ...tako su i.moji ali mi je dr.rekla prirodni....drzi se i javi se kad rodis.....joj saljemo ti😘😘😘😘😘😘😘

• marina30
    11. Srpanj 2018. 23:57

Sanjolinaaaaaaaaaa,?????????????????????

• marina30
    12. Srpanj 2018. 08:49

Zija....koliko se ceka za ovaj prijem,ja ima uru cekam.....

• Zija
    12. Srpanj 2018. 09:09

marina30

Zija….koliko se ceka za ovaj prijem,ja ima uru cekam…..

A tako nešto. Moguće da si već došla na red. Javljaj situaciju draga i sretno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.