Pretpostavljam.da trebam.doci na taste ce mi vadit krvnu sliku...zabor.sam.je pitat...
Neka si se bar naspavala 😊
Pretpostavljam da trebas biti nataste ako ti vade krv. Al ponesi nesto sa sobom da imas..
Nisam ti sigurna.Ja kad idem za šećer moram doma nešto pojest, a vade mi i cijelu krvnu sliku, jetrene enzime, sve, sve. Jer dok dođeš gore već bude oko 9 ipo, deset, računaj na to. Dugo ti prijem traje. A ručak ti je tek podne ipo, jedan. Prvi put sam došla na tašte pa su mi sestre rekle da to nije dobro za trudnicu. Sad, ti si možeš nešto i ponit pa pojest prije ručka.Ja kad radim profil smijem samo njihovu hranu
Meni danas trbuh baš napet cijeli i težak.Nisu BH kontrakcije nego baš neka napetost, pogotovo kad stojim. Točno mogu napipat i jednu i drugu bebu
Meni danas trbuh baš napet cijeli i težak.Nisu BH kontrakcije nego baš neka napetost, pogotovo kad stojim. Točno mogu napipat i jednu i drugu bebu
A nije ti uvijek tako? Ja sam mislila da je to normalno jer je meni uvijek tako kad stojim/hodam ili malo duze sjedim.. Kad legnem opusti se malo, ali rijetko je bas skroz mekan.. A sve mi se teze namjestiti i za leci.
Nekad mi se cini kao da postaju preveliki za trbuh, pa je on napet i na rubu pucanja, a mislim da im pipam guze (2 velika i cvrsta komada i grbe na trbuhu su)..
Boze kako ovo cudno zvuci kad procitam sto napisem 🙈
I.moj je vec par dana tako.... I bocka me.nesto dole...nekako cudno...nezznam
A nije uvijek, ili je bio manji pa nisam kužila. Bas to sto kažes, kao da su preveliki za trbuh, sve nešto steže i zateže. Kad legnem bude čak i mekan. I ja im mogu napipst leđa i glavice mislim. A jedna je nogama nisko jako pa mi vrši neki pritisak na mjehur.
Bome je ogromna razlika nosit jednu i dvije bebe
Sortiraj odgovore
Najstariji