Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    11. Srpanj 2018. 10:33

Oko 8

• marina30
    11. Srpanj 2018. 11:08

Pretpostavljam.da trebam.doci na taste  ce mi vadit krvnu sliku...zabor.sam.je pitat...

natar
    11. Srpanj 2018. 11:32

Neka si se bar naspavala 😊
    Pretpostavljam da trebas biti nataste ako ti vade krv. Al ponesi nesto sa sobom da imas..

• Zija
    11. Srpanj 2018. 11:34

Nisam ti sigurna.Ja kad idem za šećer moram doma nešto pojest, a vade mi i cijelu krvnu sliku, jetrene enzime, sve, sve. Jer dok dođeš gore već bude oko 9 ipo, deset, računaj na to. Dugo ti prijem traje. A ručak ti je tek podne ipo, jedan. Prvi put sam došla na tašte pa su mi sestre rekle da to nije dobro za trudnicu. Sad, ti si možeš nešto i ponit pa pojest prije ručka.Ja kad radim profil smijem samo njihovu hranu

• marina30
    11. Srpanj 2018. 12:10

Aha....ma  nesto cu ja ponjet onda...

• Zija
    11. Srpanj 2018. 13:29

Meni danas trbuh baš napet cijeli i težak.Nisu BH kontrakcije nego baš neka napetost, pogotovo kad stojim. Točno mogu napipat i jednu i drugu bebu

natar
    11. Srpanj 2018. 14:17

Zija

Meni danas trbuh baš napet cijeli i težak.Nisu BH kontrakcije nego baš neka napetost, pogotovo kad stojim. Točno mogu napipat i jednu i drugu bebu

A nije ti uvijek tako? Ja sam mislila da je to normalno jer je meni uvijek tako kad stojim/hodam ili malo duze sjedim.. Kad legnem opusti se malo, ali rijetko je bas skroz mekan.. A sve mi se teze namjestiti i za leci. 
    Nekad mi se cini kao da postaju preveliki za trbuh, pa je on napet i na rubu pucanja, a mislim da im pipam guze (2 velika i cvrsta komada i grbe na trbuhu su).. 
    Boze kako ovo cudno zvuci kad procitam sto napisem 🙈

• marina30
    11. Srpanj 2018. 14:18

I.moj je vec par dana tako.... I bocka me.nesto dole...nekako cudno...nezznam

• Zija
    11. Srpanj 2018. 14:55

A nije uvijek, ili je bio manji pa nisam kužila. Bas to sto kažes, kao da su preveliki za trbuh, sve nešto steže i zateže. Kad legnem bude čak i mekan. I ja im mogu napipst leđa i glavice mislim. A jedna je nogama nisko jako pa mi vrši neki pritisak na mjehur. 
    Bome je ogromna razlika nosit jednu i dvije bebe

• Zija
    11. Srpanj 2018. 14:56

Natar, kako su tvoji okrenuti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.