Moj suprug i ja smo prošli tjedan bili u Vinkovcima na trudničkom tečaju i mogu izreći samo riječi hvale za sve koje su sudjelovale i organizirale. Stvarno smo saznali masu korisnih, novih informacija. Poučili su nas disanju, tiskanju, upozorili na moguće komplikacije. Pokazali kako izgleda sve od samog dolaska u rodilište do smještanja u sobu. Također, pokazali nam osnove brige za novorođenče - higijena, briga za pupak... Dojenje je također spomenuto kao i prehrana u trudnoći i poslije nje. Stvarno nisam mnogo očekivala od tečaja, jer se kod nas uvijek negativno priča o babicama, patronažnim sestrama i organizaciji unutar tog odijela općenito, ali sam stvarno pozitivno iznenađena. Samo mi je žao što je kratko trajalo - samo tri dana. I na kraju smo dobili i poklon paketiće - aventovu dudicu i bočicu, uzorke kremica, hipp žličicu, pomagalo kod izrastanja zubića, jastučiće za dojilje, vrećice za pohranu mlijeka... I naravno hrpu prospekata sa korisnim uputama i savijetima.
Krešimir 19.08.2014. <3
ja cijelo vrijeme cekam tecaj u merkuru tako da nisam ni pratila tecajeve u DZ, danas napokon dobijem odgovor iz Merkura da im je sljedeci tecaj tek u 9.mj. :/
pojurim potraziti tecajeve u DZ i vidim da su u 6.mj. prosli i sljedeci takoder tek u 9.mj.!! aaaa uhvatila me panika da necemo stici prije poroda i da mm nece moci sa mnom!
prvi tecaj bit ce 16. i 17.9. u Dubravi, kod nas tek 25.9. pa to svakako necu cekati... pa mi recite ako netko zna jel se moze ici u bilo koji Dom zdravlja neovisno o mjestu/kvartu stanovanja u Zg?
i drugo, vidim da ste se neke vec sad prijavile za 9.mj., telefonski ili??
a ovo je link s popisom datuma odrzavanja tecajeva u ZG...ako nekome zatreba!
http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453
Beag, ja zivim u Novom Zagrebu, i imam 2 DZ- a u blizini,ali nismo otisli ni na jedan tecaj tu u kvartu jer su bili u nek glupa vremena, oko 14 ili 15 sati,kad R radi...
Na kraju smo otisli u DZ Črnomerec jer su oni jedini imali u 16 sati...nitko te ne pita iz kojeg si kvarta, briga njih za to
dal itko zna kad je tečaj u Petrorovoj? iskreno nisam ni probala zvat, budem idući tjedan, ali ako netko ima informaciju da podijeli. hvala
Beag, svakako nazovi Dubravu i pitaj. Ja sam htjela ici u Grizansku, ali kad sam ih nazvala rekli su mi da ne moze. Da je izmedju ostalog bitno da ides u svoj dz kako bi upoznala patronazne bla bla bla. Ugl. mene su odje..., tako da smo mi na kraju ipak isli u Sesvete.
I nemoj se bojati, sve i da ne uspijete otici u Merkuru ti ne treba tecaj da bi mm bio s tobom. Mi imali potvrde ali nitko nas nis nije ni pitao.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji