Meni je termin 22.08. ali kod nas nema baš često tečajeva, zadnji je bio u ožujku. Tako da nam sad ovaj paše, jer će se održavati u lipnju.
Krešimir 19.08.2014. <3
još jedno pitanjce...jel mi budu radili probleme ak odradim tečaj na SD a idem rodit u Vinogradsku????mislim jel smeta ak tečaj nisam kod njih radila???
...jel bio netko na nekom privatnom tečaju?
pitam jer je moj R zapeo za neki tečaj Opuštenog radjanja, čini se poprilično zanimljivo, krecemo sad u 6. mjesecu...
bili smo na onom tečaju u DZ, al meni to bilo bezveze...
Mi smo isli na besplatni tecaj u domu zdravlja i nije bas nesto. Drzala ga je jako draga patronazna sestra koju smo sve mogli pitati, no vise se radilo o brizi o bebi, dojenju, opremi i sl nego o prakticnim stranama poroda. Ucili smo i tehnike opustanja i disanja. Sve u svemu, ok za poslusati ali ne pretjerano korisno, vjerujem da sebu bolnici vise dobije...
jeste u domu zdravlja dobili kakav poklon paket??
Laura 21.08.2014 :-*
hm kad smo kod poklon paketa (nisam znala da se na tecaju dijele) zanima me jel ih u vinogradskoj isto na tecaju daju??
mi u bolnici nismo dobili nista,ali sam negdje cula da dom zdravlja daje nesto ...sad neznam sto..
Laura 21.08.2014 :-*
bas cudno jer po nekoj logici prije bi trebali dati na onom koji se placa a ne na besplatnom
Sortiraj odgovore
Najstariji