Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    16. Svibanj 2014. 12:17

Meni je termin 22.08. ali kod nas nema baš često tečajeva, zadnji je bio u ožujku. Tako da nam sad ovaj paše, jer će se održavati  u lipnju.

Krešimir 19.08.2014. <3

piper
    16. Svibanj 2014. 12:59

još jedno pitanjce...jel mi budu radili probleme ak odradim tečaj na SD a idem rodit u Vinogradsku????mislim jel smeta ak tečaj nisam kod njih radila???

Lilica
    16. Svibanj 2014. 13:01

neee, pa ni ne treba tecaj za vinogradsku 

DarijaZ
    16. Svibanj 2014. 20:38

...jel bio netko na nekom privatnom tečaju?
    pitam jer je moj R zapeo za neki tečaj Opuštenog radjanja, čini se poprilično zanimljivo, krecemo sad u 6. mjesecu...
    bili smo na onom tečaju u DZ, al meni to bilo bezveze...

blondie2010
    17. Svibanj 2014. 22:43

Mi smo isli na besplatni tecaj u domu zdravlja i nije bas nesto. Drzala ga je jako draga patronazna sestra koju smo sve mogli pitati, no vise se radilo o brizi o bebi, dojenju, opremi i sl nego o prakticnim stranama poroda. Ucili smo i tehnike opustanja i disanja. Sve u svemu, ok za poslusati ali ne pretjerano korisno, vjerujem da sebu bolnici vise dobije...

Tina0208
    18. Svibanj 2014. 11:11

jeste u domu zdravlja dobili kakav poklon paket??

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    18. Svibanj 2014. 11:25

hm kad smo kod poklon paketa (nisam znala da se na tecaju dijele) zanima me jel ih u vinogradskoj isto na tecaju daju??

Tina0208
    18. Svibanj 2014. 11:31

mi u bolnici nismo dobili nista,ali sam negdje cula da dom zdravlja daje nesto ...sad neznam sto..

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    18. Svibanj 2014. 11:34

bas cudno jer po nekoj logici prije bi trebali dati na onom koji se placa a ne na besplatnom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.