Ja sam danas zvala za 9 mj.za Vinogradsku,međutim sve je zauzeto,tako da ću ići u 10 mj.mama će biti samnom,odmah su rekli da može biti i na porodu,jer pretpostavljamo da će dragi biti poslovno odsutan,tako ako netko planira prijavite se čim prije
Ja sam danas zvala za 9 mj.za Vinogradsku,međutim sve je zauzeto,tako da ću ići u 10 mj.mama će biti samnom,odmah su rekli da može biti i na porodu,jer pretpostavljamo da će dragi biti poslovno odsutan,tako ako netko planira prijavite se čim prije
ja tamo imam rezervirano za 9. mjesec, pa ako slucajno necu biti u mogucnosti doci, javim ti da dodes umjesto mene
Kaj se trudnički tečaj plaća??
Ja ću ići u dom zdravlja po općin gdje pripadam i traje samo jedan dan a nitko nije spominjao plaćanje. Ili plaćanje vrijedi samo za ovaj produženi tečaj? Stvarno mi se ne daje lova još i za to
Jojo u domu zdravlja se ne plaća ali ako ćeš roditi u petrovoj tamo trebaš njihov tečaj imati i plaća se 400 kn
Ajme cure, ja se tek sad sitila mislit uopce o tecaju....i vidin da san ocito zakasnila za Vinogradsku. Termin mi je za 2 miseca, al iman blizance pa se ocekuje raniji porod. Rodi cu u vinogradskoj, al vidin da ste pisali da je vec sve zauzeto za 9 misec. A u 10-om ic na tecaj ce mi bit kasno.
Muz zeli na porod, naravno i ja zelin da bude na porodu, sta da sad radimo!?
Ako san dobro svatila iz vasih postova, bitno je otici u bilo koji dom zdravlja samo da dobijemo potvrdu da moze biti s menom!?
najbolje ti je pitati prihvacaju li potvrdu s drugih tecajeva!!
meni su recimo u merkuru rekli da moze potvrda iz doma z., ali moze i bez potvrde.
zna li netko mora li se upisati u grizanskoj - dubrava za tecaj?
Sortiraj odgovore
Najstariji