Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    07. Kolovoz 2014. 09:15

kad smo kod toga piper jesi ih zvala mozda??

Nalah
    07. Kolovoz 2014. 13:01

Ja sam danas zvala za 9 mj.za Vinogradsku,međutim sve je zauzeto,tako da ću ići u 10 mj.mama će biti samnom,odmah su rekli da može biti i na porodu,jer pretpostavljamo da će dragi biti poslovno odsutan,tako ako netko planira prijavite se čim prije

Nalah
    07. Kolovoz 2014. 13:01

Ja sam danas zvala za 9 mj.za Vinogradsku,međutim sve je zauzeto,tako da ću ići u 10 mj.mama će biti samnom,odmah su rekli da može biti i na porodu,jer pretpostavljamo da će dragi biti poslovno odsutan,tako ako netko planira prijavite se čim prije

Lilica
    08. Kolovoz 2014. 07:56

ja tamo imam rezervirano za 9. mjesec, pa ako slucajno necu biti u mogucnosti doci, javim ti da dodes umjesto mene 

Nalah
    08. Kolovoz 2014. 08:30

Može hvala puno

Jojo5
    16. Kolovoz 2014. 17:56

Kaj se trudnički tečaj plaća??
    Ja ću ići u dom zdravlja po općin gdje pripadam i traje samo jedan dan a nitko nije spominjao plaćanje. Ili plaćanje vrijedi samo za ovaj produženi tečaj? Stvarno mi se ne daje lova još i za to

ninika11
    16. Kolovoz 2014. 18:34

Jojo u domu zdravlja se ne plaća  ali ako ćeš roditi u petrovoj tamo trebaš njihov tečaj imati i plaća se 400 kn

Mamija
    17. Kolovoz 2014. 21:13

Ajme cure, ja se tek sad sitila mislit uopce o tecaju....i vidin da san ocito zakasnila za Vinogradsku. Termin mi je za 2 miseca, al iman blizance pa se ocekuje raniji porod. Rodi cu u vinogradskoj, al vidin da ste pisali da je vec sve zauzeto za 9 misec. A u 10-om ic na tecaj ce mi bit kasno.
    Muz zeli na porod, naravno i ja zelin da bude na porodu, sta da sad radimo!? 
    Ako san dobro svatila iz vasih postova, bitno je otici u bilo koji dom zdravlja samo da dobijemo potvrdu da moze biti s menom!?

beag
    18. Kolovoz 2014. 09:38

najbolje ti je pitati prihvacaju li potvrdu s drugih tecajeva!! 

meni su recimo u merkuru rekli da moze potvrda iz doma z., ali moze i bez potvrde. 

zna li netko mora li se upisati u grizanskoj - dubrava za tecaj?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.