koliko sam shvatila cure prije što su pisale ne treba ti tečaj za vinogradsku. al neka se javi koja zna sigurno
što se Vinogradske tiče netreba vam tečaj da bi muž bio s vama na porodu...mi smo bili u domu zdravlja i tam smo dobili potvrdu čisto nek se nađe...ići ćemo sad u 9tom mj i u Vinogradsku jer ja imam potrebu to sve još jednom čuti i vidjeti iz prve ruke (naravno ak se neporodim prije neg tečaj počne)
Hvala ti Nalah, divna si!!!
Danas san zvala vinogradsku i ima mista tek za 11. (Cisto da znate), rekla je i da ne triba nikakva potvrda ni tecaj da bi muz bija na porodu.
Kao, to mi idemo radi sebe, da se upoznamo sa svime i budemo informiraniji. Kao na svakome je da sam odluci hoce li i di ici na tecaj.
Ja bi iskreno volila, jer mi je prva trudnoca! Pojma nisam imala da je takva navala i da se toliko ranije mora predbiljezit.
jopi_pp ja sam odustala od tog tečaja u Vinogradskoj a prijavila sam se za 9ti mjesec...sutra ih zovem da otkažem rezervaciju pa ti odmah javim tak da možeš zvati i tražit da te ubace umjesto mene
Pa nek ti ona ostavi svoje prezime i ti odmah reci da ti ide kolegica umjesto tebe,da ne ubace nekog drugog
Sortiraj odgovore
Najstariji