Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    18. Kolovoz 2014. 09:49

Jopi,ako Lilica ne može,slobodno odi ti,meni nije hića

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 11:37

koliko sam shvatila cure prije što su pisale ne treba ti tečaj za vinogradsku. al neka se javi koja zna sigurno

Nalah
    18. Kolovoz 2014. 11:41

nema veze,ja hoću ići

piper
    18. Kolovoz 2014. 11:44

što se Vinogradske tiče netreba vam tečaj da bi muž bio s vama na porodu...mi smo bili u domu zdravlja i tam smo dobili potvrdu čisto nek se nađe...ići ćemo sad u 9tom mj i u Vinogradsku jer ja imam potrebu to sve još jednom čuti i vidjeti iz prve ruke (naravno ak se neporodim prije neg tečaj počne)

Mamija
    18. Kolovoz 2014. 21:46

Hvala ti Nalah, divna si!!!
    Danas san zvala vinogradsku i ima mista tek za 11. (Cisto da znate), rekla je i da ne triba nikakva potvrda ni tecaj da bi muz bija na porodu. 
    Kao, to mi idemo radi sebe, da se upoznamo sa svime i budemo informiraniji. Kao na svakome je da sam odluci hoce li i di ici na tecaj.
    Ja bi iskreno volila, jer mi je prva trudnoca! Pojma nisam imala da je takva navala i da se toliko ranije mora predbiljezit.

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 09:31

Eto,pitaj Lilicu pa se dogovorite

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 09:31

Eto,pitaj Lilicu pa se dogovorite

piper
    19. Kolovoz 2014. 15:37

jopi_pp ja sam odustala od tog tečaja u Vinogradskoj a prijavila sam se za 9ti mjesec...sutra ih zovem da otkažem rezervaciju pa ti odmah javim tak da možeš zvati i tražit da te ubace umjesto mene

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 15:39

Pa nek ti ona ostavi svoje prezime i ti odmah reci da ti ide kolegica umjesto tebe,da ne ubace nekog drugog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.