Gdje ste bili na tečaju? Koliko su korisne informacije? Bila sam na jednom tečaju prije 10ak godina koji je bio jako dosadan jer se gledao film dva sata, a zatim je bio dio sa pitanjima i to je bilo jedino korisno. Sad idem na tečaj u Hirčevu pa javim kako je bilo...
Gdje ste bili na tečaju? Koliko su korisne informacije? Bila sam na jednom tečaju prije 10ak godina koji je bio jako dosadan jer se gledao film dva sata, a zatim je bio dio sa pitanjima i to je bilo jedino korisno. Sad idem na tečaj u Hirčevu pa javim kako je bilo…
mi smo bili u čakovcu i moram priznati da je bilo super.trajao je tjedan dana,a svaki dan smo imali drugog predavača,primalju, ginekologinju,pedijatricu, anesteziologinju,patronažnu sestru.svaka od njih je održala kratko predavanje o raznim temama,porod, zadnji mjesec trudnoće,pripreme za porod, pretrage koje se prije moraju napraviti,njega pupka kod bebača,kupanje bebe,kak se drži beba,mislim stvarno ono što zanima svaku buduću mamu.tak da preporučujem.
(-_-) <3 <3<3<3<3<33<3<33<
U Zadru smo bili i po meni odlična priprema, naravno koliko se za porod možeš pripremiti ;)
info za Hirčevu, tečaj vodi patronažna sestra i ginekologica. Kratko i praktično, dosta bitnih informacija. Svatko nauči nešto novo. Preporučam!
Mi smo bili u Sesvetama. Tecaj vode patronazna sestra i ginekolog. Sestra divna, jako simpaticna i sve lijepo objasni. Uz to je i UN-ova ambasadorica za dojenje, pa tu moze puno pomoci. Gineklog, nama je dosao dr. Zadro, curke iz Sesveta ga vjerojatno znaju, suhoparan, dosadan i jako ne zainteresiran.
Mi smo bili u Sesvetama. Tecaj vode patronazna sestra i ginekolog. Sestra divna, jako simpaticna i sve lijepo objasni. Uz to je i UN-ova ambasadorica za dojenje, pa tu moze puno pomoci. Gineklog, nama je dosao dr. Zadro, curke iz Sesveta ga vjerojatno znaju, suhoparan, dosadan i jako ne zainteresiran.
I mi ćemo u Sesvetski Dom zdravlja na tečaj, al možda tako negdje u 6.,7. mj. Je li ti dr.Zadro vodio trudnoću? U kojoj si bolnici rodila? Koliko sam skužila Sesvete pripadaju u Merkur, a za sada sam čitala dosta dobrog o toj bolnici. Oprosti, skrenula sam s teme, ali kad sam pročitala Sesvete.. nova sam ovdje i nemam nikakvih info o ovdašnjim dr. i rodilištima.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Odlična tema...evo ja se baš pripremam za otići na tečaj pa bi me interesiralo u kojem mjesecu trudnoće je najbolje ići na tečaj?
Odlična tema…evo ja se baš pripremam za otići na tečaj pa bi me interesiralo u kojem mjesecu trudnoće je najbolje ići na tečaj?
Po meni odi ranije... Ja sam sila dosta kasno, negdje sredinom 8. mjeseca trudnoce i bilo mi je uzasno tesko sjediti tamo par sati svaki dan, jer im stolice nisu bas nesto udobne . Eto cisto zbog toga...

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
kod nas je prvi dan između ostalog bila tema prehrana ut rudnoći - to je prekasno slušati u trećem trimestru sve ostalo se odnosi na porod i njegu djeteta kod kuće pa je dobro tako pred kraj to poslušati... više ti ostane u glavi...
kod nas je prvi dan između ostalog bila tema prehrana ut rudnoći - to je prekasno slušati u trećem trimestrusve ostalo se odnosi na porod i njegu djeteta kod kuće pa je dobro tako pred kraj to poslušati… više ti ostane u glavi…
U Riječkoj bolnici... odličan tečaj, upoznaš doktore, naučiš puno.. Palac gore za tečaj . Išla sam mjesec dana pred porod.
Ja sam išla u Petrovu (ZG) samo zato jer sam čula da ne puštaju muževe na porod ako nisu kod njih obavili tečaj ,tečaj se plaća 400kn i dobije se odjelo za muža i vrijedi za sve sljedeće porođaje kod njih...
taman sam ušla u 7 mj.kad je počeo tečaj..imali smo 8 puta popodne po sat i pol kroz 3 tjedna (uto,sri/pon,uto,sri/pon,uto,sri) zadnja 2 dana je bilo o novorođenčetu,dva puta su bile vježbe disanja na porodu i još predavanja o bezbolnom porodu (lijekovima što se daju, kako se daju i kako djeluju), samom porodu, porođajnim operacijama, prehrani u trudnoći, higijeni u trudnoći...i još su nas vodili dolje u rađaonicu i pokazivali nam di je šta i kako ide cijeli postupak...svako predavanje vodi druga stručna osoba tako da praktički upoznate i neke ljude koji bi vam mogli voditi porod (2 ili 3 porodničara i 2 patronažne sestre) ja sam jako zadovoljna bila tečajem (ne i cijenom,ali se tješim da ću imati više djece ) a i zgodno je to što sam vidla gdje ću rađati pa mi se malo lakše pripremiti psihički
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji