jel zna netko nesto o radionici za trudnice u Merkuru? o cemu se tocno radi jer to nije tecaj na koji dolaze i ocevi...
ako koga zanima ili mu treba informacija što se tiče tečaja u petrovoj. ima u 9.,10. i 11. mjesecu.ja zvala danas da provjerim jer muža mi nema u 9.i 10. mjesecu pa ćemo sigurno u 11.
Trebam roditi u 11 mjesecu i planiram ici na Sv. duh. Sa obzirom da će muž biti prisutan moze li mi tko reci nešto o trudničkom tečaju? Treba li imati potvrdu ili ne? Moze li biti iz doma zdravlja ili iz bolnice? Kada se uopće održavaju trudnicki tečajevi na Sv. Duhu?
Hvala
Najbolje stvari u životu se dogode kada to najmanje očekujemo <3
e piper ak slucajno zaboravim zvat za detalje podsjeti me pliz il mi ih ti reci nadam se da cu docekati taj tecaj hehe, rekla mi je zena da joj javim ak se porodim prije da oslobodi termin
Dogovoreno Lilica...ja sam planirala zvati oko 15.8. a ako slucajno se ti sjetis prije mene javi detalje
moze, joj bas se veselim kaj cemo se tamo druziti a onda par dana poslije mozda i u rodilistu
Aha...i ja jedva cekam da se druzimo...a sad zeljnk iscekujem izvjestaj od mmame da nam javi kak je bilo u vinogradskoj
Sortiraj odgovore
Najstariji