hvala cure! svakako cu probati nazvati dubravu, ali evo glavna sestra iz merkura mi je odgovorila da ne zahtjevaju tecaj i da ce ga pustiti i bez, ali da je svakako dobro za njega da ga prode i informira se o cijelom postupku poroda :) i da mora obavezno imati cijelo odijelo sa hlacama :) a ona mi se osobno ponudila da joj se javim poslije go., da ce me provesti kroz rodiliste i sve objasniti.
sad mi je lakse! jer tko zna hocu li uopce docekati te termine tecajeva
u runjaninovoj se ne narucuje, samo se pojavis i super su svi, patronazna najbolja, morat cu ju traziti da mi ona dode jer mi se bas svidjela
Pozdrav ekipa, imala bi jedno pitanje, u 5 sam mj trudnoce i razmišljala sam se za tecaj, neznam jesam li zakasnila i dali netko zna da mi preporuci neki tecaj ali u Splitu i malo poblize objasni kako ide s upisima i ostalim, Hvala Vam
TODAY is a new BEGINNING :)
Leona provjeri si na stranicama Splitske bolnice kad se održavaju tečajevi i sigurno ima nekakav kontakt telefon na koji se možeš raspitati za detalje...ja osobno sam išla u dom zdravlja i planiram na tečaj početkom 9tog mj u Vinogradsku i mogu ti napisati svoja iskustva al ti to baš i nepomaže jer tebe zanima Split a ne Zgb
Piper hvala ti, nisam se niti sjetila pogledat u bolnicu, koliko si ti dugo isla, koliko opce traje tecaj, mislila sam i ja u 9mj krenit pa bi isla nekih 2,5 mj, nego neznam jel to dovoljno, za sve informacije da upijem i saznam
TODAY is a new BEGINNING :)
Sortiraj odgovore
Najstariji