Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    28. Svibanj 2014. 11:17

e i jos nesto, molim vas ako netko zna gdje u zagrebu ima tecaj koji se odrzava od 18 sati ili tako nesto.. jer mi muz radi prije, a htio bi ici sa mnom

28. Svibanj 2014. 11:23

Lilica

e i jos nesto, molim vas ako netko zna gdje u zagrebu ima tecaj koji se odrzava od 18 sati ili tako nesto.. jer mi muz radi prije, a htio bi ici sa mnom

Koliko vidim najkasnije pocinje u domu zdravlja Grgura Ninskog 3, u 17 sati, ali nama nisu radili problem oko toga ako je suprug kasnio zbog posla.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

piper
    28. Svibanj 2014. 11:41

Jutros sam čula na Anteni da su objavili raspored za tečajeve u DZ za lipanj a sad to nemogu nać na stranici grada

Lilica
    28. Svibanj 2014. 11:52

evo predbiljezila sam se za trudnicki u rujnu a sad sam u potrazi za ovim nekim tu.. skroz im je glupo to da tak rano stavljaju, vecina muzeva tad radi..
    piper ako nades taj popis javi mi pliz

piper
    28. Svibanj 2014. 11:58

Lilica

evo predbiljezila sam se za trudnicki u rujnu a sad sam u potrazi za ovim nekim tu.. skroz im je glupo to da tak rano stavljaju, vecina muzeva tad radi..
    piper ako nades taj popis javi mi pliz

evo poslala sam ovima na anteni poruku na face da mi daju link a budem još probala i sama pronać pa javim info
    znači ima još mjesta za prijave na tečaj u 9om mj u vinogradskoj???

Lilica
    28. Svibanj 2014. 12:07

ima, prijavi se sto prije ak mislis ic.. rekla je zena samo da joj javim ak rodim prije da moze oslobodit termin 
    i ak ces ic tam javi, onda se mozda i vidimo  
    jel ti ono imas i termin blizu mog u vinogradskoj? ne znam sad vise s kim sam o tom pricala da cemo mozda bit cimerice 

piper
    28. Svibanj 2014. 12:52

Lilica

ima, prijavi se sto prije ak mislis ic.. rekla je zena samo da joj javim ak rodim prije da moze oslobodit termin 
    i ak ces ic tam javi, onda se mozda i vidimo  
    jel ti ono imas i termin blizu mog u vinogradskoj? ne znam sad vise s kim sam o tom pricala da cemo mozda bit cimerice 

budem onda zvala i prijavila se...meni je termin 20.9.

piper
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:18

Lilica evo uspjela sam nać link s popisom domova zdravlja i rasporedom za lipanj https://www.vecernji.hr/zg-vijesti/tecajevi-za-trudnice-na-dvanaest-lokacija-domova-zdravlja-941329
    i prijavila sam se u vinogradskoj pa se možda i vidimo tako

Lilica
    28. Svibanj 2014. 14:17

e superr onda se vidimo u vinogradskoj na tecaju ak ne rodimo prije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI