Čini mi se da kod nas ništa ne daju. Barem sam tako čula. Ne daju ni ono što neke dobiju i kada dolaze na pregled-u prvom, drugom i trećem tromjesečju... Tako da, vjerujem da ni to (kao niti išta) nije isto u svim dijelovima lijepe naše.
Krešimir 19.08.2014. <3
....mi smo prosli tjedan bili na tom tecaju u domu zdravlja, nije mi se nesto osebno svidio...a ni patronazna koja ga je drzala je to onako obavila rutinski i ponasala se kao da mi to sve znam, pa se cudila nekim pitanjima ko luda...
R kaze da mu je bilo ok, da je nesto i naucio, al ja nisam saznala nista sta vec nisam znala...
inace, nismo dobili nista, nikakve poklončiće ni paketiće, iako sam cula da se u nekim dz-ima dijele....moram priznaz da mi je vise bilo dosadno, nego korisno...dobili smo potvrdu da smo bili i to je to...A zapravo smo zbog potvrde i isli
..pocetkom 6. mjeseca krecemo na nekakvi privatni tecaj, koji se vise bazira na psihickoj pripremi za porod i ono sto usljedi kasnije...bas me zanima kako ce biti tamo...s obzirom koliko kosta, ocekujem cuda i nebesa!
Kad sam ja isla na tecaj, mi smo dobili hrpu testera od Mustele. Nikakve bocice i dude, nismo, jer nam je tecaj drzala patronazna koja je unicefova ambasadorica za dojenje. Sama je rekla da smo zato mozda zakinuti, ali njenim se uvjerenjima protivi da nam daje takve pokloncice. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
To je bilo u DZ Siget. I nasa sestra je rekla da nam to ne treba, ali kad su vec poslali podijelila je :) Na vrecici s poklonom pose kadulja d.o.o.
Nisu oni baš jednako organizirani u različitim dijelovima države, kako mi se čini.
Kako god bilo, ja baš jedva čekam da nam krene tečaj. Baš sam jako uzbuđena zbog toga, iako mi prijatelji i poznanici koji su bili tu kod nas kažu da nije Bog zna što...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji