Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    21. Svibanj 2014. 13:07

Cure zna li koja koliko se ranije u petrovu treba zvati za trudnički tečaj?

DarijaZ
    21. Svibanj 2014. 13:09

...ja sam ih pokusavala dobiti na telefon jedno tjedan dana, svaki dan sam zvala i nisam uspjela nikoga dobiti da mi da bilo kakvu informaciju o tecaju....mozda je najbolje da odes tamo direktno i pitas...
    ja sam na kraju odustala od zvanja, a nije mi bas usput otici tamo, pa sam na tecaj otisla u dom zdravlja..

ninika11
    21. Svibanj 2014. 13:09

Ma meni je to još možda rano, al me zanima da ipak ne bude prekasno hehehe

DarijaZ
    21. Svibanj 2014. 13:12

i meni je relativno rano bilo, i jos uvijek je...
    ali sam bas zbog toga sto ne znam koliko ranije se moras prijaviti, isla zvati prosli mjesec....recimo u Vinogradskoj su mi prosli mjesec rekli da su puni 5.,6. i 7. mjesec...
    u svakom slucaju, sretno! nadam se da ces ih uspjeti dobiti

ninika11
    21. Svibanj 2014. 13:16

Budem ja zvala ovog svog doktora gore pa ću ga pitat. Tnx draga

ivanahaha
    23. Svibanj 2014. 14:47

Ide li tko sad za par dana na tecaj u kbc os? :)

Lilica
    23. Svibanj 2014. 15:39

bolje nazvati ranije nego kasnije u svakom slucaju

Lilica
    28. Svibanj 2014. 10:59

trebam vas savjet, naime posto je u vinogradskoj tecaj popunjen do 9. mjeseca, zanima me sto vi mislite jel pametno da ja idem tamo od 5.9. do 10.9.   a termin mi je 15.9.? jer jako bi htjela bas tamo a ne znam jel mogu par dana prije poroda 

Lilica
    28. Svibanj 2014. 11:08

mislis da cu biti u stanju? ne znam kako se trudnice osjecaju u 9. mjesecu trudnoce pa pitam   hocu uopce moci hopsati tamo svaki dan?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.