Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    09. Svibanj 2014. 13:44

Da li netko zna da li je potreban tečaj za porod u Vinogradskoj (po novom), za prisustvovanje muža na porodu? Ja sam već rodila u Vinogradskoj prije 3,5 godine i tada nije trebalo, ali ne znam da li se sada nešto mijenjalo.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Hope
    09. Svibanj 2014. 14:18

Imam osjecaj da ste sve iz ZGa i okolice..
    Ima li tko kakvih saznanja o Sisackom rodilistu?

...muz bi volio prisustvovati..i ja bi voljela da bude uz mene...ali nam je problem, jer on radi u inozemstvu,pa nije kontinuirano tu (za ici na tecaj), a ja jos zasad strogo mirujem..sad sam na pola trudnoce ...i kako, kako to iskemijati?
    Da li znate jel' imaju "sluha" za takve i slicne slucajeve?

Iskrica1347
    09. Svibanj 2014. 16:13

Prvi tečaj sam slušala u Puli (tad sam mislila da ćemo ostati u Rovinju), a muž nije mogao biti na svemu već samo na pola, tako da su mu priznali ako bude na pola tečaja kao da je bio na svemu. Ja sam tamo pitala kad smo došli prvi put na tečaj. To ti je najbolje pitati u bolnici. Mi smo išli iza 20 tjedna, mislim da prije ni ne moraš ići. Probaj nazvati u bolnicu u Sisak pa vidi.

Hope
    09. Svibanj 2014. 16:47

Hvala na uputama ...jer nam je to doista zelja, a ne znam kako to sve izvesti..njega nema kontinuirano i tim vise sta ja strogo moram mirovati!!!
    ...pa i oni su ljudi..valjda ce shvatiti situaciju, ako im pojasnim!

Lilica
    09. Svibanj 2014. 20:11

iskrica1347 ne treba ni sad tamo  tecaj 

Iskrica1347
    10. Svibanj 2014. 02:10

Hvala lilica.

MarijaŠ
    16. Svibanj 2014. 10:58

Moj suprug i ja smo se prijavili za tečaj i sad jedva čekam da počne!! 
    Jel pokažu oni tamo sve, ono kako ide i daju sve informacije?
    Čula sam svakakve stvari - od žena koje su super zadovoljne do onih koji kažu da to ništa ne vrijedi. 
    Kakva su vaša iskustva?

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilica
    16. Svibanj 2014. 11:12

pa ja mislim da je stvar u odabiru mjesta tecaja, negdje se trude vise, negdje manje..

piper
    16. Svibanj 2014. 11:29

Koliko ranije ste se prijavile za tečaj???Mi još nismo a termin nam je 20.9.
    Budući da još nisam dolučila SD ili Vinogradska neznam ni di da se prijavim

Lilica
    16. Svibanj 2014. 11:35

u vinogradskoj vise nemaju slobodnih termina, tek u 9. mj...  tak da probaj SD.
    e a di ces roditi? nama je 15.9. termin i u vinogradskoj cu roditi, pa ak ces i ti mozda cemo bit cimerice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.