Curke, koje jednokratne gaćice ste uzimale i koje su najbolje što cijenom što kvalitetom?
Curke, koje jednokratne gaćice ste uzimale i koje su najbolje što cijenom što kvalitetom?
ja sam uzela to.to mama www.vitashop.hr/image/cache/data/Tosama/To%20To%20mre%C5%BEaste%20ga%C4%87ice%20M%205%20kom-500x500.JPG
ima ih svugdi za kupit (interspar, bipa, dječiji dućani,...), nisu skupe, mrežaste su i u obliku bokserica (ne gaćica) za tu kombinaciju sam čula da je puno bolja od običnih jedn.gaćica. moram naglasit jedino da ih ja još nisam isprobala - trebala bi uskoro

Moje su iz dm-a, uopće nisam gledala na drugim mistima... računam gaćice ko gaćice mislim da je sve to li-la
Bljubica mi smo to negdje, para dana razlike.... kako se ti osjećaš? nadala sam se da ću se do sada već maziti sa svojom princezom ali neda se ona
Moje su iz dm-a, uopće nisam gledala na drugim mistima… računam gaćice ko gaćice mislim da je sve to li-laBljubica mi smo to negdje, para dana razlike…. kako se ti osjećaš? nadala sam se da ću se do sada već maziti sa svojom princezom ali neda se ona
ja sam uzela jednokratne u ljekarni, i ja sam blizu Vama, ni moj mali se neda van a mi jedva čekamo da ga upoznamo

i ja sam jaaaakooooo nestrpljiva!!
torbu sam spakirala ima misec dana, uzela uputnicu i sad samo čekam... loše spavam i ubija me bol u preponama. jel vas bole prepone?

joj bol u preponama, prošli tjedan sam jedvah hodala, sad je već puno bolje

Potpisujem, ali mene boli vise s desne strane, a beba je na toj strani... kad malo duze hodam, 10-tak min boli sve doli danas su me i kukovi bolili.
Pisala sam negdi da me boli desna strana lica, zubi,oko, uho... i moja dok mi dala uputnicu za snimanje sinusa i uha, a neda mi se ici sad i za to u bolnicu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji