Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubamara8
    26. Siječanj 2015. 22:28

U King cross-u imate Chicco dućan, ali ih ima i u Bubamari.

• Ukilele
    27. Siječanj 2015. 09:50

Curke, koje jednokratne gaćice ste uzimale i koje su najbolje što cijenom što kvalitetom?

Bljubica
    [UREĐENO] 28. Siječanj 2015. 09:32

Crnka223

Curke, koje jednokratne gaćice ste uzimale i koje su najbolje što cijenom što kvalitetom?

ja sam uzela to.to mama www.vitashop.hr/image/cache/data/Tosama/To%20To%20mre%C5%BEaste%20ga%C4%87ice%20M%205%20kom-500x500.JPG
    ima ih svugdi za kupit (interspar, bipa, dječiji dućani,...), nisu skupe, mrežaste su i u obliku bokserica (ne gaćica) za tu kombinaciju sam čula da je puno bolja od običnih jedn.gaćica. moram naglasit jedino da ih ja još nisam isprobala - trebala bi uskoro 

Neni5
    27. Siječanj 2015. 11:03

Moje su iz dm-a, uopće nisam gledala na drugim mistima... računam gaćice ko gaćice mislim da je sve to li-la 
    Bljubica mi smo to negdje, para dana razlike.... kako se ti osjećaš? nadala sam se da ću se do sada već maziti sa svojom princezom ali neda se ona 

inana2
    27. Siječanj 2015. 11:46

Neni

Moje su iz dm-a, uopće nisam gledala na drugim mistima… računam gaćice ko gaćice mislim da je sve to li-la Bljubica mi smo to negdje, para dana razlike…. kako se ti osjećaš? nadala sam se da ću se do sada već maziti sa svojom princezom ali neda se ona 

ja sam uzela jednokratne u ljekarni, i ja sam blizu Vama, ni moj mali se neda van a mi jedva čekamo da ga upoznamo

Bljubica
    27. Siječanj 2015. 15:54

i ja sam jaaaakooooo nestrpljiva!! 
    torbu sam spakirala ima misec dana, uzela uputnicu i sad samo čekam... loše spavam i ubija me bol u preponama. jel vas bole prepone?

• inana2
    27. Siječanj 2015. 16:10

joj bol u preponama, prošli tjedan sam jedvah hodala, sad je već puno bolje

Neni5
    27. Siječanj 2015. 16:56

Potpisujem, ali mene boli vise s desne strane, a beba je na toj strani... kad malo duze hodam, 10-tak min boli sve doli danas su me i kukovi bolili. 
    Pisala sam negdi da me boli desna strana lica, zubi,oko, uho... i moja dok mi dala uputnicu za snimanje sinusa i uha, a neda mi se ici sad i za to u bolnicu 

Croheidi
    28. Siječanj 2015. 10:35

Sretno finalistice  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sad će vaše bebice, čekaju vikend ;)

Bljubica
    28. Siječanj 2015. 12:13

Croheidi

Sretno finalistice  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sad će vaše bebice, čekaju vikend ;)

nadam se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI