Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    30. Siječanj 2015. 17:46

Ovako je bilo kod mene s torbom tj koferom :-). Došla sam odmah s tim koferom u rodilište i u njemu je bilo sve za mene i bebu,nisam nosila malu torbu za box. Kofer je bio samnom u predradjaoni i poslije u boxu i nije nikome smetao.Nakom poroda ga je babica otvorila i uzela uloške i gaćice i ostavila sa strane. Nakon 2h kad smo krenile u sobu ga je stavila na kolica u kojem je mene vozila i poslije u sobi si presložiš stvari u ormarić a kofer odnese muž. U biti ta mala torba i da sam je imala nebi mi trebala sve što sam tad trebala je bilo voda! I još jedna stvar ja nisam bila rezana niti šivana i trebalo mi je dosta uložaka a nisam puno krvarila,zato što se većinom prvi dan stavljaju po 2-3kom i stalno se mijenjaju stoga si toga kupite više pa vam muž po potrebi može donijeti.

mummy.pharmacist
    31. Siječanj 2015. 22:11

Dobili smo odličan savjet na trudnickom tečaju: ponesite sa sobom LIMUN tako da se možete osvježiti i bar malo ublažiti žeđ za vrijeme poroda posto je cak i voda zabranjena. A limun toleriraju! ;)

Lilly6
    01. Veljača 2015. 10:18

Svašta i ja to prvi put čujem,ja sam se doslovno nalivala vodom jer se nikako nisam mogla napiti. I u boxu mi je muž stalno davao vodu i nisu mi ništa babice rekle.Ludo je biti bez vode jer nenormalno ožedniš tijekom trudova.Samo vi sebi spakirajte bočicu vode!

Nixie
    01. Veljača 2015. 19:55

pa da. mi smo na tečaju dobili popis stvari koje treba ponijeti u rađaonu i piše bočica vode. Još je sestra rekla da si ponesemo najbolje dvije po pola litre.

• Loreen
    01. Veljača 2015. 21:02

Danas mi je sinulo da ove stvarčice koje mi trebaju tek kad rodim u sobi stavim u one vakumske vrecice sto ih isiše usisavac da mi ima vise mjesta u torbi :D Valjda ce mi uspit sve stat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.