Ovako je bilo kod mene s torbom tj koferom :-). Došla sam odmah s tim koferom u rodilište i u njemu je bilo sve za mene i bebu,nisam nosila malu torbu za box. Kofer je bio samnom u predradjaoni i poslije u boxu i nije nikome smetao.Nakom poroda ga je babica otvorila i uzela uloške i gaćice i ostavila sa strane. Nakon 2h kad smo krenile u sobu ga je stavila na kolica u kojem je mene vozila i poslije u sobi si presložiš stvari u ormarić a kofer odnese muž. U biti ta mala torba i da sam je imala nebi mi trebala sve što sam tad trebala je bilo voda! I još jedna stvar ja nisam bila rezana niti šivana i trebalo mi je dosta uložaka a nisam puno krvarila,zato što se većinom prvi dan stavljaju po 2-3kom i stalno se mijenjaju stoga si toga kupite više pa vam muž po potrebi može donijeti.
Dobili smo odličan savjet na trudnickom tečaju: ponesite sa sobom LIMUN tako da se možete osvježiti i bar malo ublažiti žeđ za vrijeme poroda posto je cak i voda zabranjena. A limun toleriraju! ;)
Svašta i ja to prvi put čujem,ja sam se doslovno nalivala vodom jer se nikako nisam mogla napiti. I u boxu mi je muž stalno davao vodu i nisu mi ništa babice rekle.Ludo je biti bez vode jer nenormalno ožedniš tijekom trudova.Samo vi sebi spakirajte bočicu vode!
pa da. mi smo na tečaju dobili popis stvari koje treba ponijeti u rađaonu i piše bočica vode. Još je sestra rekla da si ponesemo najbolje dvije po pola litre.
Danas mi je sinulo da ove stvarčice koje mi trebaju tek kad rodim u sobi stavim u one vakumske vrecice sto ih isiše usisavac da mi ima vise mjesta u torbi :D Valjda ce mi uspit sve stat.
Sortiraj odgovore
Najstariji