Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    03. Siječanj 2015. 14:14

Za Vinogradsku-TOALET PAPIR,Violeta im sponzorira maramice i pelene,a od toalet papira ni T,stare papuče koje komotno bacite kasnije kao i sve mi,ulošci,ja sam prvi dan užasno krvarila,voda i slatko za poslije poroda,purelan kremu za bradavice,meni je najbolja,jednokratne gaće,ručnike za tuširanje,japanke,toaletni pribor,spavaćica za porod,ja sam kasnije nosila pidžame na kopčanje,punjač za mob,osobna i zdravstvena i liječnička dokumentacija.Pri prijemu vas poprilično detaljno ispituju o trudnoći,tako ako ste imale dosta pretraga ili nekih problema,proučite to i zapamtite,jer dok one prekopaju vaše papire,a  vi u trudovima-trajat će duže nego treba.Ostali kerefeci mi uopće nisu trebali

Zac11
    03. Siječanj 2015. 16:29

ja sam jos stavila i ogrtac, octenisept u sprayu ako cu biti rezana ili ako popucam za ranu...jesi imala pelene i kremu za guzu sa sobom? Neke cure kazu da uzmem za vinogradsku a neke da ne treba...

Nalah
    03. Siječanj 2015. 16:37

Ako te budu izmesarili kao mene,ni 6 octenisepta ti neće pomoći....meni su tamo rekli da perem samo vodom i ne sušim,nego odmah uložak.U sobama je jako toplo,meni nije trebao ogrtač,a bebi perem guzu i pikicu vatom i vodom i ne mažem i super joj je.Dobiješ Violeta pelene i vlažne maramice

Zac11
    03. Siječanj 2015. 16:47

hvala :)

• unique
    04. Siječanj 2015. 00:39

Pozdrav svima, novi smo ovdje, no termin nam je blizu (23.01.) i imamo molbu za mame koje su nedavno rodile u Petrovoj da nam pomognu oko pripreme torbe za rodilište. :)

Kod njih se pravila mijenjaju doslovce iz tjedna u tjedan (što vidjeh samo iz odlazaka na preglede kod njih) pa ako netko ima friške informacije iz rodilišta puno bi nam pomogle.

Puno hvala svima!

Sara9
    07. Siječanj 2015. 20:48

Evo ja danas kupila prve stvarčice za torbu za rodilište, jedne Vir crvene uloške i jedan paket jastučića za dojenje :)

MalaMuca
    07. Siječanj 2015. 21:23

kupi više uložaka :D

Nalah
    08. Siječanj 2015. 08:27

Meni se vir lijepio dole,koristila sam ih sad zadnjih dana,bolje uzmi chicco ili žute Ona od Palome,oni su kao manji chicco

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.