Za Vinogradsku-TOALET PAPIR,Violeta im sponzorira maramice i pelene,a od toalet papira ni T,stare papuče koje komotno bacite kasnije kao i sve mi,ulošci,ja sam prvi dan užasno krvarila,voda i slatko za poslije poroda,purelan kremu za bradavice,meni je najbolja,jednokratne gaće,ručnike za tuširanje,japanke,toaletni pribor,spavaćica za porod,ja sam kasnije nosila pidžame na kopčanje,punjač za mob,osobna i zdravstvena i liječnička dokumentacija.Pri prijemu vas poprilično detaljno ispituju o trudnoći,tako ako ste imale dosta pretraga ili nekih problema,proučite to i zapamtite,jer dok one prekopaju vaše papire,a vi u trudovima-trajat će duže nego treba.Ostali kerefeci mi uopće nisu trebali
ja sam jos stavila i ogrtac, octenisept u sprayu ako cu biti rezana ili ako popucam za ranu...jesi imala pelene i kremu za guzu sa sobom? Neke cure kazu da uzmem za vinogradsku a neke da ne treba...
Ako te budu izmesarili kao mene,ni 6 octenisepta ti neće pomoći....meni su tamo rekli da perem samo vodom i ne sušim,nego odmah uložak.U sobama je jako toplo,meni nije trebao ogrtač,a bebi perem guzu i pikicu vatom i vodom i ne mažem i super joj je.Dobiješ Violeta pelene i vlažne maramice
Pozdrav svima, novi smo ovdje, no termin nam je blizu (23.01.) i imamo molbu za mame koje su nedavno rodile u Petrovoj da nam pomognu oko pripreme torbe za rodilište. :)
Kod njih se pravila mijenjaju doslovce iz tjedna u tjedan (što vidjeh samo iz odlazaka na preglede kod njih) pa ako netko ima friške informacije iz rodilišta puno bi nam pomogle.
Puno hvala svima!
Evo ja danas kupila prve stvarčice za torbu za rodilište, jedne Vir crvene uloške i jedan paket jastučića za dojenje :)
Meni se vir lijepio dole,koristila sam ih sad zadnjih dana,bolje uzmi chicco ili žute Ona od Palome,oni su kao manji chicco
Sortiraj odgovore
Najstariji