Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    03. Siječanj 2015. 14:14

Za Vinogradsku-TOALET PAPIR,Violeta im sponzorira maramice i pelene,a od toalet papira ni T,stare papuče koje komotno bacite kasnije kao i sve mi,ulošci,ja sam prvi dan užasno krvarila,voda i slatko za poslije poroda,purelan kremu za bradavice,meni je najbolja,jednokratne gaće,ručnike za tuširanje,japanke,toaletni pribor,spavaćica za porod,ja sam kasnije nosila pidžame na kopčanje,punjač za mob,osobna i zdravstvena i liječnička dokumentacija.Pri prijemu vas poprilično detaljno ispituju o trudnoći,tako ako ste imale dosta pretraga ili nekih problema,proučite to i zapamtite,jer dok one prekopaju vaše papire,a  vi u trudovima-trajat će duže nego treba.Ostali kerefeci mi uopće nisu trebali

Zac11
    03. Siječanj 2015. 16:29

ja sam jos stavila i ogrtac, octenisept u sprayu ako cu biti rezana ili ako popucam za ranu...jesi imala pelene i kremu za guzu sa sobom? Neke cure kazu da uzmem za vinogradsku a neke da ne treba...

Nalah
    03. Siječanj 2015. 16:37

Ako te budu izmesarili kao mene,ni 6 octenisepta ti neće pomoći....meni su tamo rekli da perem samo vodom i ne sušim,nego odmah uložak.U sobama je jako toplo,meni nije trebao ogrtač,a bebi perem guzu i pikicu vatom i vodom i ne mažem i super joj je.Dobiješ Violeta pelene i vlažne maramice

Zac11
    03. Siječanj 2015. 16:47

hvala :)

• unique
    04. Siječanj 2015. 00:39

Pozdrav svima, novi smo ovdje, no termin nam je blizu (23.01.) i imamo molbu za mame koje su nedavno rodile u Petrovoj da nam pomognu oko pripreme torbe za rodilište. :)

Kod njih se pravila mijenjaju doslovce iz tjedna u tjedan (što vidjeh samo iz odlazaka na preglede kod njih) pa ako netko ima friške informacije iz rodilišta puno bi nam pomogle.

Puno hvala svima!

Sara9
    07. Siječanj 2015. 20:48

Evo ja danas kupila prve stvarčice za torbu za rodilište, jedne Vir crvene uloške i jedan paket jastučića za dojenje :)

MalaMuca
    07. Siječanj 2015. 21:23

kupi više uložaka :D

Sara9
    07. Siječanj 2015. 22:05

MalaMuca

hahahaha znaš da kad sam uzela jedne mi je palo na pamet kako su cure pričale da su trošile paket po danu  Uzet ću, ovo je samo malo da si približim porod u glavi 

Sara9
    07. Siječanj 2015. 22:06

MalaMuca

hahahaha znaš da kad sam uzela jedne mi je palo na pamet kako su cure pričale da su trošile paket po danu  Uzet ću, ovo je samo malo da si približim porod u glavi 

Nalah
    08. Siječanj 2015. 08:27

Meni se vir lijepio dole,koristila sam ih sad zadnjih dana,bolje uzmi chicco ili žute Ona od Palome,oni su kao manji chicco

Sara9
    08. Siječanj 2015. 09:25

Nalah

Meni se vir lijepio dole,koristila sam ih sad zadnjih dana,bolje uzmi chicco ili žute Ona od Palome,oni su kao manji chicco

Aha, a rekli su mi kao vir su najvigijenskiji.. Oke, onda drugi paket su drugi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI