Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    09. Siječanj 2015. 16:42

kad smo već kod uložaka jel neko možda isproba to.to mama uloške? www.tosama.hr/iimg/748/640x425/to_to_mama_pamucni_ulosci_za_po_porodu_6_kom.jpg
    ja sam kupila jedno pakiranje tih i 2 vira, al mi ovi to.to izgledaju puno bolje od vira, duži su i glađi - sličniji chiccovim. pa da znam oću radije kupit još koje pakiranje to.to

inače, kupila sam i njihove mrežaste gaćice www.vitashop.hr/image/cache/data/Tosama/To%20To%20mre%C5%BEaste%20ga%C4%87ice%20M%205%20kom-500x500.JPG koštaju 20ak kn i naizgled su mi djelovale najbolje od svih šta sam vidila. eto, javim kad ih isprobam jesu zadovoljile 

mmama2
    14. Siječanj 2015. 21:12

ok, kaj vam je sad sa tim blogovima.. svaka čast vama kaj pišete ali malo mi je too much na svakoj temi reklama ako vas zanima ovo ili ono pročitajte moj blog.. na sve strane.. shvatili smo.. i btw ako hoće netko znati nešto o porodu ima temu priče sa poroda, svaka je drugačija, svaaakkkaaaa... i svaka sljedeća će biti drugačija..

url=https://lilypie.com]

crnamala
    15. Siječanj 2015. 06:51

Cure ja sam vam chicco naručila na mondo hr-u pa su mi dosli na kucnu adresu. Jedino sta morate platiti 19 kn postarine. Tad je doduše bila akcija pa sam dobila chicco poklon paket sa kupkama, dudicom, uloscima za dojenje. .. ne znam da li akcija jos traje. Inace u splitu sam ih vidila u bipe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.