Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    26. Veljača 2015. 13:28

E da, NISAM jos kupila VODU!! KUpit cu onu odv 2 litre :D

• Loreen
    26. Veljača 2015. 13:54

Ja sam svaki utorak u rodilištu na pregledu pa ako koja naleti nek se javi ;)  A ništa onda će mi donit još gacica ako zafali....

Lilly6
    26. Veljača 2015. 14:42

Loreen

Ja sam svaki utorak u rodilištu na pregledu pa ako koja naleti nek se javi ;)  A ništa onda će mi donit još gacica ako zafali….

Mislim da će ti biti dosta gaćica,taj prvi dan to nosiš i druge,a već onda možeš normalno obući svoje gaćice i na njih puste uloške,eto jedino bih ti to rekla da si pripremiš. Ja nisam bila šivana i malo sam krvarila pa sam potrošila preko deset paketa uložaka,a isto sam ponijela bila 3paketa. Jer prvi i drugi dan si stavljaš po 2-3uloška jedan na drugi,i svaki posjet wc-u ćeš to mijenjati tako da sam ja toga puno potrošila. I moram priznati da su mi još ti ulošci pamučni bili super ja sam uzimala lola lady,i ponijela sam si isto bila always al ih nisam koristila!

• Loreen
    26. Veljača 2015. 14:48

Joj, koliko to krvari... Strašno. Užasavam se krvi u velikim količinama...

Lilly6
    26. Veljača 2015. 14:56

Loreen

Joj, koliko to krvari… Strašno. Užasavam se krvi u velikim količinama…

Hahaha ma nije,i ja sam to mislila kako to užasno zvuči! Skroz ti je to normalno samo eto ja neznam kako su cure pisale da netreba puno uložaka,pa eto da vam kažem da se pripremite.Ja sam govorila kako ću sve to pripremiti da nešaljem muža po uloške jer mi je bezveze to kad mogu sama ali na kraju mi je trebalo dosta jer se to mora što češće mijenjati,tako da sam ipak muža slala po uloške hahaha! A i doma kad sam došla sam isto još dan,dva nosila te jer su mi bile baš udobne,nema te plastike kao u normalnim ulošcima! Eto moj savjet je da si uzmete još bar dva paketa pa ih ostavite doma da vam ih mogu doniti poslije a kad dodjete doma ćete već vidjeti same!
    Sretno vam cure :-)

Sara9
    26. Veljača 2015. 15:19

ajme ja bi počela spremat torbu, al nemam u šta, tj. nemam torbu 

Lilly6
    26. Veljača 2015. 15:33

Sara

ajme ja bi počela spremat torbu, al nemam u šta, tj. nemam torbu 

Ja sam imala torbu putnu al sam na kraju posudila kufer,ajme kako to smiješno izgleda kad te prime u rodilište a ti sa kuferom haha! Meni je kufer bio u boksu pa se babica sva spetljala dok ga je otkopčala i pronašla uloške haha komedija!
    Uglavnom bolje ako možete da su vam stvari prije spremljene pa da ste mirne po tom pitanju!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI