Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tea024
    30. Prosinac 2014. 16:42

Da stoji nekak cudno rekla vise su noge dolje nego sto su gore :) al kaze ima vremena. Slj tj idem u bolnicu pa cemo cuti ali i ja cu na  carski ako ostane tako

kleaiva
    30. Prosinac 2014. 16:53

Curke drzim fige da vam se bebice okrenu, a ako se i ne okrenu vi ste jake ženske, pregrmit ćete i taj carski i oporavak ako bas morate

Što se tiče torbe, glavno da imate vodu, uloške i gaće, a ostalo vam sve mogu donijeti naknadno...ako nekaj zaboravite nije bed 

Cura koja je bila samnom u sobi je imala veeeeliku putnu torbu, i stalno su joj vrećice nosili tako da ih je zadnji dan bilo ispod cijelog kreveta i okolo...a sestre su samo frkale nosom...imala je doslovno sve od igle do jastuka svog za bebu...

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MalaMuca
    30. Prosinac 2014. 17:01

Ja sam doma išla s polu praznom torbom jer sam sve doma slala jer su mi išle na živce stvari koje mi nisu trebale. 
    A super mi je bilo dok su mi nosili hrpetine stvari (bake, djedovi, rodbina...) to sam sve slala doma isto, osim kolača, svaki dan smo si mi iz sobe izabrale kaj bumo jele navečer, to smo ostavile, a ostalo doma slale :D

cloudy
    30. Prosinac 2014. 19:07

meni su gaće još najveći problem.... dupence mi je naraslo, a nove gaće sam lijena kupit tak da imam nekih 10ak koje mogu navuć na sebe i koje su ovih dana u pogonu, i sad si mislim, ak ja njih strpam par u torbu budem gologuza hodala narednih dana  imam one jednokratne mrežaste.... valjda će biti dobre... kupila ih u bih i kroz paketić mi izgledaju nekak čudno, a ne da mi se to raspakiravat da vidim kakve su zapravo...  tak da mislim da ću spakirat njih i bokserice od dragog jer mi one pašu ko salivene 

crnamala
    30. Prosinac 2014. 20:23

Cure svima od srca zelim da se bebice okrenu i da imate lijep i prirodan porod o kakvom sam i ja sanjala. Moj se malac mislim oko 30-tog tjedna okrenuo kako spada i imala super trudnocu pa zavrsila na carskom. :-( nije bas super i opravak je drugaciji nego prirodno,ima i svojih prednosti rodit na carski ali sve prodje. Ja sam evo danas 12 dana nakon carskog uspila i kolac ispec. 
    Zato cloudy samo hrabro jos se ona stigne okrenit a ako i ne bit ces carica. Koja zena ne voli titule.

cloudy
    30. Prosinac 2014. 21:00

i to je istina :D a bome ću imat razlog više da me dragi mazi i pazi hihihi :)

tena123
    30. Prosinac 2014. 21:24

zmate što je mene spasilo u rodilištu, biobazina krema za bradavice, da nju nisam imala vjerujem da bi mi dojenje propalo. ako bude idući put obavezno je nosim ponovo, a sto se tiče uložaka paket chicco za bolnicu, za kući sam imala paket lola lady, paket vir 90 i paket vir 80 i najbolji su mi vir 90.

crnamala
    31. Prosinac 2014. 13:30

Ja recimo nisan jako krvarila nakon carskog. Navodno ako dr sve dobro ocisti puno je manje krvarenje.  Kupila sam paket chicco pa  mi je ostalo jer su mi bili preogromni. Sar sam doma na obicnim tankim always.

Pilici
    02. Siječanj 2015. 13:59

Cloudy te mrezaste su meni bile super, sad kako kome, meni su bile super nit brige nit pameti u njima, kad sam obukla obične pamucne u bolnici bilo mi je teze s njima na wc :)

zebrica

• Dodo3
    02. Siječanj 2015. 22:20

Moja torba za rodilište danas spremljena (termin je 06.02.). Obzirom da nam je treće dijete više-manje znam šta je potrebno u riječkom rodilištu tako da se u njoj nalazi 2 paketa jednokratnih gaćica, 2 paketa vir 80 uložaka, pidžama, ručnik i pribor za osobnu higijenu. Spavaćicu sam jednu spremila, ali se nadam maksimalno iskoristiti one bolničke jer su najpraktičnije. Kad krenemo još ubacim papuče, kekse i sok, a ostalo mi se uvijek može donijeti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.