Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    02. Veljača 2015. 14:38

Ma recite mi cure koju vi torbu planirate nosit? jel ko nosi mali kuferić ili kakvu putnu torbu? Jer ipak mislim da ne idem na opciju vakuumskih vrećica :D

Nixie
    02. Veljača 2015. 14:56

Ja ću putnu, koju još uvijek nisam spremila  Stvarno moram ovih dana. Sve kupila, al nikako potrpat.
    Imam dosta veliki kofer pa mi nekako prečudno s koferčinom doć u bolnicu kao da planiram ostati 2 tjedna. Mislim da će mi sve stati u putnu, dodatne količine uložaka i pelena ću pripremiti mužu da mi donese drugi dan. Neću sve nosati odjednom.

• Loreen
    02. Veljača 2015. 19:29

Ja imam putnu kuferčić koji na aerodromu nosim za ručnu prtljagu a u ručnu torbicu - malo veću ću stavit ono sto mi treba u rađaoni... A kad ću ić kući iz bolnice mogu i pobacat sve u smeće što se mene tiče  Samo da odem doma ...

Lilly6
    02. Veljača 2015. 21:48

Ja sam došla sa koferom,malo smiješno al što ćeš pokušavaš stavit što manje stvari al se opet skupi.Najbitnije uzeti spavaćicu,ručnik i stvari za kupanje i uloške,jer ja sam rodila navečer i išla sam se odma ujutro tuširati,a posjete su npr popodne ,onda kažete mužu ako vam treba što vam donijeti,a ovo prljavo odnese nazad i tako će vam biti svaki dan.Mi smo bili 7 dana zbog žutice.Onda isto po potrebi vam donese pelene za bebu,maramice itd.Taj kofer ili torbu ćete odma njemu morati dati kad dodje u posjetu a stvari složiti u ormarić.

Pepi14
    25. Veljača 2015. 22:42

Sta je sa splitskim rodilistem, sta sve trebam spakirat za sebe ? I sta za bebu, trebam li spakirat svoje pelene i maramice za boravak u rodilistu ili samo za izlazak? Hvalaa

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

• Loreen
    26. Veljača 2015. 13:27

Mislim da sam sve spakirala za rodiliste. Imam kuferčić i ručnu torbu. Jos nisam kupila ništa bebi za guzu tipa bepanthen jer mi svak govori drukcije pa cu pitat tamo sestre sto preporucuju kad se beba rodi... 

Imam 5 komada jednokratnih gačica , valjda ce bit dosta , tri paketa vir80, i one velike nocne always za preko vir-a... i papir za wc jedan i jedna vlazne maramice i vise ni ja ne znan. uzela san i japanke i spavacicu i papuce i kapato i tri rucnika jedan veliki dva mala i čarape. i mislim da je to to... Malo me sram doc sa tim kuferon. Nije velik ali je kufer :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.