Ma recite mi cure koju vi torbu planirate nosit? jel ko nosi mali kuferić ili kakvu putnu torbu? Jer ipak mislim da ne idem na opciju vakuumskih vrećica :D
Ja ću putnu, koju još uvijek nisam spremila Stvarno moram ovih dana. Sve kupila, al nikako potrpat.
Imam dosta veliki kofer pa mi nekako prečudno s koferčinom doć u bolnicu kao da planiram ostati 2 tjedna. Mislim da će mi sve stati u putnu, dodatne količine uložaka i pelena ću pripremiti mužu da mi donese drugi dan. Neću sve nosati odjednom.
Ja ću putnu, koju još uvijek nisam spremilaStvarno moram ovih dana. Sve kupila, al nikako potrpat.
Imam dosta veliki kofer pa mi nekako prečudno s koferčinom doć u bolnicu kao da planiram ostati 2 tjedna. Mislim da će mi sve stati u putnu, dodatne količine uložaka i pelena ću pripremiti mužu da mi donese drugi dan. Neću sve nosati odjednom.
onda znači nabavit putnu
Ja imam putnu kuferčić koji na aerodromu nosim za ručnu prtljagu a u ručnu torbicu - malo veću ću stavit ono sto mi treba u rađaoni... A kad ću ić kući iz bolnice mogu i pobacat sve u smeće što se mene tiče Samo da odem doma ...
Ja sam došla sa koferom,malo smiješno al što ćeš pokušavaš stavit što manje stvari al se opet skupi.Najbitnije uzeti spavaćicu,ručnik i stvari za kupanje i uloške,jer ja sam rodila navečer i išla sam se odma ujutro tuširati,a posjete su npr popodne ,onda kažete mužu ako vam treba što vam donijeti,a ovo prljavo odnese nazad i tako će vam biti svaki dan.Mi smo bili 7 dana zbog žutice.Onda isto po potrebi vam donese pelene za bebu,maramice itd.Taj kofer ili torbu ćete odma njemu morati dati kad dodje u posjetu a stvari složiti u ormarić.
Sta je sa splitskim rodilistem, sta sve trebam spakirat za sebe ? I sta za bebu, trebam li spakirat svoje pelene i maramice za boravak u rodilistu ili samo za izlazak? Hvalaa
Sta je sa splitskim rodilistem, sta sve trebam spakirat za sebe ? I sta za bebu, trebam li spakirat svoje pelene i maramice za boravak u rodilistu ili samo za izlazak? Hvalaa
ja sam ponila jednu presvlaku za bebu, al mi nije tribalo ništa. redovito su ga prisvlačile, minjanje pelena je tri puta dnevno, ako ti triba vanredno samo ih zoveš, dat će ti pelenu.
a za tebe ne triba ništa dodatno od onoga šta triba svugdi (jednokratne gaćice, ulošci i ostale higijenske i kozmetičke potrepštine)
nije mi tribala ni spavaćica, kad god sam tražila novu dali su mi, ni ogrtač jer je prevruće. ne tribaju ti ni japanke za tuširanje -šta sam vidila da piše na nekim popisima- jer stvarno je uredno i čisto.

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png
Mislim da sam sve spakirala za rodiliste. Imam kuferčić i ručnu torbu. Jos nisam kupila ništa bebi za guzu tipa bepanthen jer mi svak govori drukcije pa cu pitat tamo sestre sto preporucuju kad se beba rodi...
Imam 5 komada jednokratnih gačica , valjda ce bit dosta , tri paketa vir80, i one velike nocne always za preko vir-a... i papir za wc jedan i jedna vlazne maramice i vise ni ja ne znan. uzela san i japanke i spavacicu i papuce i kapato i tri rucnika jedan veliki dva mala i čarape. i mislim da je to to... Malo me sram doc sa tim kuferon. Nije velik ali je kufer :D
Mislim da sam sve spakirala za rodiliste. Imam kuferčić i ručnu torbu. Jos nisam kupila ništa bebi za guzu tipa bepanthen jer mi svak govori drukcije pa cu pitat tamo sestre sto preporucuju kad se beba rodi…
Imam 5 komada jednokratnih gačica , valjda ce bit dosta , tri paketa vir80, i one velike nocne always za preko vir-a… i papir za wc jedan i jedna vlazne maramice i vise ni ja ne znan. uzela san i japanke i spavacicu i papuce i kapato i tri rucnika jedan veliki dva mala i čarape. i mislim da je to to… Malo me sram doc sa tim kuferon. Nije velik ali je kufer :D
Za ove gaćice, mislim da ti to neće bit dovoljno, bar kako sam vidila po komentarima cura dosad, nemam iskustva pa nek se one jave :D A ja sam ti prije koji dan bila u bolnici, tj rodilištu i taman su mame bile izlazile s bebama, i jedna je nosila kuferćić
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji