Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    26. Veljača 2015. 16:14

Ja sam isto pocela se pripremat u 35.tjednu cini mi se. Jer me bilo strah da ne me uhvati ranije( a naravno da nije i da nece , jos cu ja prenijet dva tjedna komotno) 

Ali isto covik lakse spava kad zna da bar dio ima spremljen...

Doris7
    24. Ožujak 2015. 10:57

Cure da li je koja od vas na porod nosila pelene i kremice za bebu ili to imaju oni? Znam da je u svakoj bolnici drugacije ali svejedno da se informiram 

• antonija2
    24. Ožujak 2015. 11:15

To bi svaka bolnica trebala imat, ja ih necu nosit jedino ak mi vele tam da treba, tj. da nemaju, lako mi neko donese.

Doris7
    25. Ožujak 2015. 10:17

Ja cu u Nasickom rodilistu, jos cu se raspitati malo. Svejedno bolje da imam nego da zafali 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.