Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    30. Prosinac 2014. 09:47

moja je isto putna veća, još je dragi komentirao da hoće mi bit ta prevelika, al je skužio da neće kad je vidio koliki je paket chicco uložaka  s tim da si mislim da će biti mjesta u njoj pa ću ubacit i robicu u kojoj će curka van... da ne mora on još i na to mislit

• tea024
    30. Prosinac 2014. 10:19

Cloudy i moj je bio na zadak prije dva tjedna a sad je nekako poprecno okrenut ali kaze doktorica vise glavom gore nego dolje :) samo kaze kao ima vtemena jos do termina se okrenuti

cloudy
    30. Prosinac 2014. 11:01

poprečno... ? hmmm... možda je i moja sad tako... meni je problem jer joj glavu stalno drugdje osjetim... samo ne dolje... :/ znam ju osjećat i vidjet kak se nabija (pretpostavljam da je glava jer je tvrdo i okruglo) gore ispod sisa, pa negdje na sredini trbuha i tak stalno zadnja 2 tjedna.... meni je moj još prošli put rekao da je pitanje dal će se okrenut prema dolje i ak se do idućeg pregleda koji je sutra popodne ne okrene da ćemo dogovorit carski.... s tim da je u trudničku knjižicu na 5 mjesta napisao zadak.... još si ja mislim, nemoj tolko pisat taj zadak zacoprat ćeš me do kraja 

cloudy
    30. Prosinac 2014. 11:45

18 dana po terminu, al ak bude carski bude bio ranije.... imam ja sve pripremljeno, spavačice, uloške (od jučer hihi) gel za tuširanje i tak to al nikak da potrpam u torbu... nemam nikakvih kontracija, bolova, ništa tak da mi ranije nije bila frka ju slagat.... a pred 2 tjedna kad mi je dr rekao da je curka na zadak i da možda (to njegovo možda je 95%) bude carski koji ćemo dogovorit onda sam odustala od slaganja torbe do sutra dok ne vidim šta i kako ....a na početku trudnoće sam brijala kak ću torbu furat u autu bar 2,3, mjeseca prije termina 

ena2203
    30. Prosinac 2014. 13:26

Mojoj frendici se malac okrenuo dva dana prije termina. Tako da.....nikad ne znaš s tim ludim bebicama.

cloudy
    30. Prosinac 2014. 13:44

ma ova moja ak je i malo na mene i dragog ne da će biti tvrdoglava i svojeglava i da će biti po njenom, nego bolje nam je da se pazimo... imam feeling da već od malena pokazuje svoju volju trenutno time što je na zadak... al dobro... pomirih se ja i sa carskim.... sad imam fazu... možda i bolje, pa ne idu sve celebrity mame na carski bezveze 

cloudy
    30. Prosinac 2014. 14:42

a šta misliš kak je meni... proletilo mi vrijeme samo tako....sad sam si baš razmišljala da ak bude carski i ak mi predloži idući tjedan da ću vidjet da to ipak odradim onaj tamo od 12. pa nadalje... nekak mi je preblizu sve to kad se uhvatim razmišljanja.... a bome i tvoj dečko je već baš velik (i jedan i drugi mislim) a ja kad sam došla si i ti bila još sva u jednom komadu  baš to šta ti veliš... kud to vrijeme tak letiiiii

MalaMuca
    30. Prosinac 2014. 16:25

cloudy, bude se okrenula budeš vidla :D
    a ovo za torbu, stigneš spremiti, moja je stajala valjda 2 mjeseca bezveze, a na kraju sam imala vremena sto torba složiti :D
    e, savjet, napiši si na papir kaj trebaš stavit unutra i križaj si kaj imaš kaj nemaš, jer ak ti pukne vodenjak ili ulove trudovi, budeš uzbuđena, možda i zaboraviš stavit nekaj unutra :D
    makar niš se ni nebi dogodilo da i zaboraviš, najbitnija ti je spavaćica, ulošci, voda i potvrda za dragog :D i papiri ovi koje imaš od trudnoće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.