moja je isto putna veća, još je dragi komentirao da hoće mi bit ta prevelika, al je skužio da neće kad je vidio koliki je paket chicco uložaka s tim da si mislim da će biti mjesta u njoj pa ću ubacit i robicu u kojoj će curka van... da ne mora on još i na to mislit
Cloudy i moj je bio na zadak prije dva tjedna a sad je nekako poprecno okrenut ali kaze doktorica vise glavom gore nego dolje :) samo kaze kao ima vtemena jos do termina se okrenuti
poprečno... ? hmmm... možda je i moja sad tako... meni je problem jer joj glavu stalno drugdje osjetim... samo ne dolje... :/ znam ju osjećat i vidjet kak se nabija (pretpostavljam da je glava jer je tvrdo i okruglo) gore ispod sisa, pa negdje na sredini trbuha i tak stalno zadnja 2 tjedna.... meni je moj još prošli put rekao da je pitanje dal će se okrenut prema dolje i ak se do idućeg pregleda koji je sutra popodne ne okrene da ćemo dogovorit carski.... s tim da je u trudničku knjižicu na 5 mjesta napisao zadak.... još si ja mislim, nemoj tolko pisat taj zadak zacoprat ćeš me do kraja
18 dana po terminu, al ak bude carski bude bio ranije.... imam ja sve pripremljeno, spavačice, uloške (od jučer hihi) gel za tuširanje i tak to al nikak da potrpam u torbu... nemam nikakvih kontracija, bolova, ništa tak da mi ranije nije bila frka ju slagat.... a pred 2 tjedna kad mi je dr rekao da je curka na zadak i da možda (to njegovo možda je 95%) bude carski koji ćemo dogovorit onda sam odustala od slaganja torbe do sutra dok ne vidim šta i kako ....a na početku trudnoće sam brijala kak ću torbu furat u autu bar 2,3, mjeseca prije termina
Mojoj frendici se malac okrenuo dva dana prije termina. Tako da.....nikad ne znaš s tim ludim bebicama.
ma ova moja ak je i malo na mene i dragog ne da će biti tvrdoglava i svojeglava i da će biti po njenom, nego bolje nam je da se pazimo... imam feeling da već od malena pokazuje svoju volju trenutno time što je na zadak... al dobro... pomirih se ja i sa carskim.... sad imam fazu... možda i bolje, pa ne idu sve celebrity mame na carski bezveze
a šta misliš kak je meni... proletilo mi vrijeme samo tako....sad sam si baš razmišljala da ak bude carski i ak mi predloži idući tjedan da ću vidjet da to ipak odradim onaj tamo od 12. pa nadalje... nekak mi je preblizu sve to kad se uhvatim razmišljanja.... a bome i tvoj dečko je već baš velik (i jedan i drugi mislim) a ja kad sam došla si i ti bila još sva u jednom komadu baš to šta ti veliš... kud to vrijeme tak letiiiii
cloudy, bude se okrenula budeš vidla :D
a ovo za torbu, stigneš spremiti, moja je stajala valjda 2 mjeseca bezveze, a na kraju sam imala vremena sto torba složiti :D
e, savjet, napiši si na papir kaj trebaš stavit unutra i križaj si kaj imaš kaj nemaš, jer ak ti pukne vodenjak ili ulove trudovi, budeš uzbuđena, možda i zaboraviš stavit nekaj unutra :D
makar niš se ni nebi dogodilo da i zaboraviš, najbitnija ti je spavaćica, ulošci, voda i potvrda za dragog :D i papiri ovi koje imaš od trudnoće
Sortiraj odgovore
Najstariji