Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    23. Prosinac 2014. 20:24

i ja sam isto protiv pušenja u bolnici, da se mame nemogu suzdržati 3 dana zbog nas drugih, ma ni ne zbog nas, zbog bebica, to mi nije jasno... ali dobro, svatko ima svoje... :(

Dea23
    23. Prosinac 2014. 21:16

Da, baš degutantno

MalaMuca
    23. Prosinac 2014. 23:26

joj meni je trebalo pet spavaćica jer sam se užasno znojila u bolnici, a i grudnjak za dojenje nisam stalno nosila i dok mi je mlijeko procurilo bilo je koma. Kaj se uloška tiče, prvi dan sam cijeli paket potrošila, a slijedeća 3  dana 2 paketa.

Zac11
    23. Prosinac 2014. 23:31

koje si uloske imala? Koliko ih je u paketu?

MalaMuca
    24. Prosinac 2014. 10:21

lola lady, bolji su mi od vira. 10 komada. Prvi dan sam ih po dva stavljala jer je baš obilno krvarenje, al kasnije dok se to smanjilo, nije bilo potrebe više. 

E i cure moje da vi znate kak je meni bilo čudno kaj nisam morala ić piškiti sto puta dnevno :D

naca.maca
    27. Prosinac 2014. 21:15

Moj savjet je da obavezno ponesete bocicu vode. Porodila sam se u Vinogradskoj i u svakoj sobi ima cesma al npr. ja sam zavrsila na hitnom carskom rezu i 24 sata ste na intenzivnoj i morate piti dosta vode a nema ustajanja. Znaci bocica vode uz vas i stalno piti. Tu case ne pomaze.

Ruža6
    28. Prosinac 2014. 12:25

Od sveg navedenog meni osobno a to bih savjetovala i drugim mamicama najviše je pomogla vodica u šprici kao dezodorans kupljeno u dm-u,dok sam ležala na stolu za rađanje osvježavala sam se po licu sa tim i super mi je pomoglo.Zatim svi govore vir ulošci ali ja sam poslušala savjet prijateljice i kupila  chiccove higijenske uloške za rodilje(dm ili konzum),pakovanje je od 30 kom tako da imate dosta a super su zato šta su dugački pa vam neprocuri dok ležite,dok su virovi kratki.Svi pričaju o jednokratnim gaćicama ali nema potrebe za njima,jer ako koristite  chiccove uloške ono što procuri nije strašno,ja osobno sam ih kupila i na kraju ih nisam koristila.Hig.potrepštine najosnovnije jer nije vam baš do nekog uređivanja i trackanja nekakvih mlijeka po sebi a i uvijek vam muž može donijeti nešto što će vam naknadno trebati.

ninach1903
    28. Prosinac 2014. 13:44

meni je super u Vinogradskoj kaj su mi dali da uzmem flasicu s vodom u rađaonu, al mi nisu dali da pijem iz nje  al je zato tati dobro dosla

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.