I ja sam pripremila chicco za bolnicu i kupila sam dva paketa vira pa cu vidjeti kak bude.
ja sam kupila samo dva paketa chicco, nosit ću samo jedan u bolnicu (30kom) pa ako će trebati još donese mi dragi lako, iako sumnjam.
sad sam skužila da sam dva puta napisala isto :D gubim se lagano, hahahahha
Ogrtac mi je dobro dosao samo za posjetu kad smo isli van, ako imate neki tanki i taj je dobar :) u Merkuru je isto uzasno vruce, al dobra teta cistacica mi je otkrila da se radijator moze zavrnuti, nakon zavrtanja i luftanja bilo je podnosljivo ;)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
joj ja sam ogrtač već dva puta stavljala i vadila iz torbe, nisam ni sama sigurna šta da radim... :/ u vinogradskoj je isto vruće, barem tako cure kažu :)
Ogrtač ti dobro dođe tak za posjete kak kleaiva veli.
I obavezno si uzmite vode za porod, ja sam popila valjda 2 litre, užasno sam bila žedna.
e ja sam baš jučer bila u dm i kupila paket chicco uložaka i još sam si uzela paket nekih običnih jessa il tak nekih za poslije... valjda će mi bit dosta za prvo razdoblje.... s tim da si torbu još nisam složila... ne da mi se da vam budem iskrena.... sutra imam pregled pa ću znati jel se cura okrenula na glavu il je još uvijek zadak, pa ak je zadak i idem na dogovoreni carski onda ću si torbu za tad lijepo složit.... ak je na glavu kojim slučajem (iako nisam ziher jer sam i jučer osjetila tvrdo i okruglo gore kad se ona namještala u meni) torbu slažem odmah sutra i ide u auto za svaki slučaj....
Kolike su vase torbe, ja sam sve lijepo slozila, ali mi je taman stalo u putno onu vecu torbu.
Sortiraj odgovore
Najstariji