Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tea024
    22. Prosinac 2014. 18:29

Vir ima i u dm i konzumu mislim da i bipa kao chicco isto tako. Samo sto chicco nema svaki dm ali ima u njihovom ducanu. Neke su cure pisale da im je cak bio dovoljan i taj jedan paket chicco ulozaka jer su stvarno ogromni. Paket izgleda kao paket pelena :) u dm baby bonus knjizici imate 30 ppsto u chicco ducanu.. pa eto. I da najjeftiniji su u dmu 40 kn. Drugdje su 50

Bljubica
    22. Prosinac 2014. 18:45

ja sam kupila 3 pakiranja vir uložaka i 3 pakiranja mrežastih jednokratnih gaćica - tako su me savjetovali  kažu da sve ostalo jaaaako iritira doli, pa sad... čak je i med.sestra u rodilištu savjetovala da se doli nakon poroda samo vodom pere, nikakvi gelovi za tuširanje, intimnu njegu i sl.

Bljubica
    22. Prosinac 2014. 18:45

vir sam kupila u DMa za 10ak kn

Zac11
    22. Prosinac 2014. 23:07

cure kupila sam chicco uloske u chicco ducanu, u dm-u su mi rekli da ih vise nemaju u asortimanu a u konzumu ih trenutno nije bilo... Cine mi se bolji nego vir 80... Kupila sam dva paketa iako mislim da ce mi jedan biti dovoljan... I njihove jednokratne gacice imam... Samo nek mi netko od sestara proba prigovorit!!

ninach1903
    23. Prosinac 2014. 14:39

Evo friski info za Vinogradsku:
    dokumentacija o trudnoci, mobitel, punjac
    Spavaćice (ja imala 4 kom al sam iskoristila samo 1 za porod i jednu nakon, poslje se prebacila u potkoslju i tajice) - uzasno je vruce u sobama 
    ulosci (vir80, chicco, jessa svejedno koji bitno da vama pasu)
    jednokratne gace (10 kom)
    rucnik veliki za tusiranje, manji za lice, ruke i ostalo
    slapice, japanke za tusiranje
    krema za bradavice, grudnjak za dojenje
    pasta za zube, cetkica, gel za tusiranje, dezic, wc papir
    maramice za dezinfekciju - wc-i bas nisu bajni
    i cure moje obavezno HRANA! Porcije su minijaturne, ja sam između svakog obroka jela jos hrpu grickalica i slatkisa. a i od dojenja sam imala veliku potrebu za hranom i picem 

16.12.2014 <3 Lena <3

Zac11
    23. Prosinac 2014. 15:37

hvala ninach 1903 :) znači ogrtač da izbacim, s obzirom da je vruće? jesi ga ti nosila? nisam sigurna, živcirame što mi zauzme pola torbe :( još nisam spakirala maramice za dezinfekciju ali budem :)

ninach1903
    23. Prosinac 2014. 16:14

ma nikakav ogrtac, kaj se mene tice ja bi gola tam hodala kolko je vruce bilo  jedino ti u wc-u kod sobe15 zna bit malo hladnije jer otvaraju prozore posto pametne trudnice i mame puše u jednom wc-u 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.